Bodu ii raspunde lui Blaga: Nu am frecat menta in Parlamentul European

Joi, 11 Aprilie 2013, ora 17:21
2138 citiri
Bodu ii raspunde lui Blaga: Nu am frecat menta in Parlamentul European
Foto: Arhiva

Europarlamentarul PDL Sebastian Bodu ii da replica presedintelui partidului, Vasile Blaga, care l-a acuzat de lipsa de activitate. "Nu am frecat menta in Parlamentul European, domnule Vasile Blaga", raspunde suparat Sebastian Bodu.

"Conform celui mai relevant criteriu de masurare a eficientei activitatii noastre, in speta numarul de rapoarte si avize gestionate in calitate de raportor al parlamentului, respectiv al grupului parlamentar (PPE), dar si per ansamblu, ma situez pe locul 3 intre colegii de partid, dupa Monica Macovei si Marian Jean Marinescu.

Daca insa se tine cont de importanta rapoartelor si rapoartelor de aviz, sunt pe locul 2 cu 16 rapoarte si avize, 35 din cele 44 de rapoarte ale Monicai Macovei fiind aprobari de descarcare de gestiune a unor agentii europene, fara impact legislativ si primite in bloc", a explicat Sebastian Bodu pe Facebook.

Elena Basescu, in conflict cu colegul Bodu de la PDL - Marul discordiei: Rromii si PSD

El a precizat ca nu doreste sa-i demonstreze nimic lui Vasile Blaga, lasand de inteles ca acesta a fost dezinformat de "unii colegi", care se manifesta "intr-un mod injositor".

"Fac aceste precizari nu ca sa ii demonstrez sau sa ii cer ceva lui Vasile Blaga ci ca sa arat celor care m-au votat ca nu am stat degeaba in Parlamentul European, cum a sugerat presedintele PDL. De altfel aceste rapoarte de activitate au fost trimise la partid inca din februarie dar, cum era de asteptat, nu s-a uitat nimeni peste ele.

Inteleg preocuparea unora si a altora pentru listele de candidati la apropiatele alegeri europarlamentare, dar aceasta preocupare nu trebuie sa se manifeste intr-un mod injositor, lovind in unii colegi", a subliniat Sebastian Bodu.

Blaga: Udrea nu imi e adversar. Am incredere in ea

Presedintele PDL, Vasile Blaga, s-a declarat, miercuri, la Realitatea TV, satisfacut de activitatea europarlamentarilor Monica Macovei si Cristian Preda, precizand insa ca nu este mutumit de cea a lui Sebastian Bodu.

"Nu prea i-am remarcat activitatea", a spus Blaga.

O.A.

Candidatul PSD - PNL la Capitală promite „liniște” în București. „Trebuie să ajungi să te simţi bine, să fie un oraş cochet”
Candidatul PSD - PNL la Capitală promite „liniște” în București. „Trebuie să ajungi să te simţi bine, să fie un oraş cochet”
Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria Capitalei, a declarat vineri, 29 martie, despre viziunea sa cu privire la Bucureşti, că trebuie să ajungi să te simţi...
Cîrstoiu îi răsucește cuțitul în rană Gabrielei Firea: „Poate și eu aș fi trăit mai visceral ceea ce a simțit domnia sa”
Cîrstoiu îi răsucește cuțitul în rană Gabrielei Firea: „Poate și eu aș fi trăit mai visceral ceea ce a simțit domnia sa”
Candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a declarat vineri, într-o întâlnire cu organizaţia PSD Sector 6, că vrea să îi mulţumească personal Gabrielei...
#Sebastian Bodu raport activitate, #Sebastian Bodu Vasile Blaga, #Sebastian Bodu Parlamentul European , #stiri Sebastian Bodu