Reacția premierului Scott Morrison după anularea vizei lui Djokovic: "Sacrificiul australienilor trebuie protejat"

Vineri, 14 Ianuarie 2022, ora 10:375718 citiri
Reacția premierului Scott Morrison după anularea vizei lui Djokovic: "Sacrificiul australienilor trebuie protejat"
Scott Morrison

Prim-ministrul Scott Morrison a emis un comunicat după ce ministrul Imigrării, Alex Hawke, a decis anularea vizei lui Novak Djokovic.

“Înţeleg că după o analiză atentă, ministrul Imigraţiei a decis să anuleze viza domnului Djokovic pe motive de sănătate şi ordine, în baza faptului că a fost în interesul public să procedeze astfel.

Pandemia a fost incredibil de dificilă pentru fiecare australian, însă am rămas uniţi şi am salvat vieţi şi mijloace de trai.

Împreună am reuşit să avem una dintre cele mai scăzute rate a deceselor, una dintre cele mai puternice economii şi una dintre cele mai înalte rate de vaccinare din lume.

Australienii au făcut multe sacrificii în pandemie şi ei se aşteaptă în mod corect ca rezultatul acestor sacrificii să fie protejat.

Asta a făcut ministrul acţionând astfel astăzi.

Politicile noastre cu privire la protejarea graniţelor i-au menţinut pe australieni în siguranţă, înainte de covid şi acum în perioada pandemiei.

Pentru că mă aştept ca procedurile legale să continue, nu voi mai face alte comentarii”, a precizat Morrison, potrivit The Guardian.

Ministrul australian al Imigraţiei, Alex Hawke, a anulat, vineri, viza liderului ATP Novak Djokovici, el precizând că a luat decizia ţinând cont de interesul public.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News