Violenta extrema in scoli: Tot mai multi elevi ajung la spital batuti de colegi

Joi, 17 Mai 2012, ora 14:15
4130 citiri
Violenta extrema in scoli: Tot mai multi elevi ajung la spital batuti de colegi
Foto: bzf.ro

Un elev de 16 ani de la un liceu din Drobeta Turnu Severin a ajuns la spital dupa ce a fost lovit cu un scaun in cap in timpul unei altercatii cu un coleg de clasa, iar un alt elev, din Vaslui, a ajuns tot internat dupa ce a fost lovit cu o bata in cap in timpul orelor de curs.

Incidentul din Drobeta Turnu Severin a avut loc la Colegiul Tehnic "Decebal", in timpul pauzei. Imediat dupa ce a fost lovit cu scaunul in cap, elevul a lesinat, transmite Romania TV.

Potrivit directorului colegiului, Florentina Watzlawek, elevul de 16 ani a fost lovit cu un scaun in cap de catre un coleg de clasa. Baiatul a fost transportat la Spitalul Judetean din Drobeta Turnu Severin si, potrivit cadrelor medicale, este constient, urmand sa fie supus unor investigatii medicale.

"Am constatat ca trebuie sa vina si ambulanta si am sesizat si politia. Un echipaj de politie este la fata locului si ia declaratii de la cei patru copii implicati in incident.

Am vorbit cu medicul de la urgenta. Copilul este sensibil, are si spasmofilie si astfel de stari emotionale ii declanseaza o criza. Copiii s-au jucat cu un spatar de scaun in pauza. Copilul nu are probleme grave si totul este in anchetare", a adaugat directoarea scolii.

Elevul ucis la scoala a murit dupa o lovitura in abdomen

Elev lovit cu o teava in cap la o scoala din Vaslui

Un alt elev, din Vaslui, a ajuns la spital, joi dimineata, dupa ce a fost lovit in cap cu o teava. Copilul, in varsta de 15 ani, prezinta o contuzie craniana, dupa cum au anuntat medicii, transmite Antena 3.

In timpul altercatiei, elevul lovit si colegii lui erau la ora de ateliar si nu erau supravegheati. Adolescentul a avut o altercatie cu unul dintre colegi pe cand se aflau in sala de curs. Cearta dintre baiat si coleg s-a intetit, moment in care celalalt elev a luat o bucata de fier si l-a lovit pe baiat in cap.

Cum elevul a lesint imediat, la scoala a fost solicitat un echipaj SMURD, care i-a acordat primul ajutor copilului. In drum spre spital, adolescentul a lesinat din nou in salvare.

Aceste incidente vin dupa un alt caz grav de violenta in scoala. Un elev de clasa a 7-a a murit la spital, saptamana trecuta, dupa ce s-a imbrancit cu un coleg. Tragedia s-a intamplat la o scoala din Filiasi, judetul Dolj.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#elev lovit scaun Drobeta Turnu Severin, #elev lovit bata Vaslui, #elev lovit scoala Romania, #violenta scoli Romania , #elevi