VIDEO Scenele revoltatoare cu profesoara din Maramures care isi bate elevii la ore. Reactia ministrului Educatiei

Duminica, 25 Octombrie 2020, ora 11:02
VIDEO Scenele revoltatoare cu profesoara din Maramures care isi bate elevii la ore. Reactia ministrului Educatiei
Monica Anisie, ministrul Educatiei. FOTO: Arhiva

O inregistrare video care a fost distribuita pe Facebook arata cum o profesoara de la o scoala din judetul Maramures isi palmuieste elevii la ore.

Scenele violente din sala de clasa au ajuns si in atentia ministrului Educatiei, Monica Anisie, care a anuntat ca s-a autosesizat si a cerut deschiderea unei anchete.

"Astazi (sambata, 24 octombrie - n.r.) am aflat de pe pagina de Facebook a lui Andy Popescu, dintr-o inregistrare video, ca mai multi elevi de la o scoala din localitatea Borsa, judetul Maramures, au fost loviti de o profesoara.

Am contactat personal atat inspectorul scolar general, cat si inspectorul scolar general adjunct ai inspectoratului scolar, solicitandu-le ca luni dimineata sa inceapa o ancheta la respectiva unitate de invatamant, iar la finalul acesteia, sa intreprinda toate masurile necesare impuse de lege", a precizat Anisie pe Facebook.

"Ma intristeaza sa aflu despre astfel de incidente! Cu totii trebuie sa reactionam ferm si imediat, cu toleranta zero la violenta in scoli", a mai precizat ministrul Educatiei.

 Articol citit de 6405 ori

  Citeste si:
  Comentarii
  florescujohn
  25.10.2020, 23:53
  Ii bate si online?
  Sau ii ameninta: vezi tu pe dracu dupa pandemie.