Titularizare 2013 - Iata rezultatele partiale ale examenului

Luni, 05 August 2013, ora 11:17
2142 citiri
Titularizare 2013 - Iata rezultatele partiale ale examenului

Dupa esecul de la definitivat, cand doar jumatate dintre candidati au reusit sa ia nota de trecere de minimum 8, profesorii isi vor spala reputatia cu ajutorul notelor obtinute la examenul de titularizare, considerat a doua treapta de intrare in invatamantul preuniversitar.

Pentru un post de titular, candidatii trebuie sa obtina cel putin nota 7, iar pentru un post de suplinitor, candidatii trebuie sa ia cel putin nota 5.

Rata de promovare a probei scrise a concursului pentru ocuparea posturilor didactice vacante/rezervate din invatamantul preuniversitar, din data de 30 iulie, inainte de solutionarea contestatiilor, este de 79,89%.

Potrivit unui comunicat al ministerului Educatiei, au fost evaluate lucrarile a 29.509 de candidati. Dintre acestia, 14.098 de candidati (47,78%) au obtinut note intre 7 si 10, iar 9.476 de candidati (32,11%), note intre 5 si 7.

160 de candidati au obtinut nota 10 (cei mai multi in Bucuresti - 19). Cel mai ridicat procent al notelor peste 7 s-a inregistrat in judetul Cluj (56,82%), iar cel mai scazut procent, la acelasi capitol, in judetul Mehedinti (30,02%).

5.935 de participanti au obtinut note sub 5.

Contestatiile se depun in perioada 5-6 august la sediile inspectoratelor scolare judetene. Afisarea rezultatelor finale are ca termen data de 8 august, continua textul comunicatului.

Pentru angajarea pe perioada nedeterminata (titularizare), candidatii trebuie sa obtina minimum nota 7 (sapte) atat la proba scrisa, cat si la proba practica/inspectia speciala la clasa in profilul postului. Pentru angajarea pe perioada determinata (suplinire), candidatii trebuie sa obtina minimum nota 5 (cinci) atat la proba scrisa, cat si la proba practica/inspectia speciala in profilul postului.

Repartizarea candidatilor pe posturile pentru angajare pe perioada nedeterminata va avea loc la nivelul centrelor de concurs, in zilele de 9 si 12 august. Miercuri, 14 august, se va desfasura repartizarea candidatilor pe posturile pentru angajare pe perioada determinata, tot la nivelul centrelor de concurs.

A.I.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#examen titularizare promovare, #rezultate examen titularizare , #titularizare