Titularizare 2011: Sute de profesori contesta examenul

Miercuri, 20 Iulie 2011, ora 14:48
2379 citiri
Titularizare 2011: Sute de profesori contesta examenul
Foto: Adevarul

Multi profesori sunt nemultumiti de notele mici obtinute anul acesta la examenul de titularizare, numarul contestatiilor fiind astfel foarte mare.

Doar 30% dintre cei care au sustinut in acest an examenul l-au si promovat, luand in considerare ca doar cei care au obtinut note peste 7 se pot titulariza pe post, iar cei care au obtinut note peste 5 pot ocupa un post de suplinitor.

Rezultate titularizare 2011: 70% dintre candidati au picat la examen

Astfel, in judetul Cluj s-a inregistrat un numar de peste 160 de contestatii. Cele mai multe, 69, au fost depuse la centrul de la Liceul 'Nicolae Titulescu". La liceul Lucian Blaga au fost depuse 59 de contestatii, iar la Liceul Energetic 33, noteaza Evenimentul Zilei.

In Vaslui, 100 de profesori s-au aratat nemultumiti, cele mai multe contestatii fiind pentru disciplinele uman si real.

La Bistrita-Nasaud, una din cinci lucrari va fi recorectata, in total fiind depuse 86 de contestatii. Cei mai multi dintre profesorii nemultumiti au fost cei care au vizat un post de educator sau invatator.

Peste 70 de profesori din judetul Buzau au contestat notele primite la examenul de titularizare.

Titularizare 2011: Rezultate dezastruoase in mai multe judete

"13 contestatii au fost depuse la invatatori, 12 contestatii la limba si literatura engleza si tot atatea la limba si literatura romana, sase la educatoare, cinci la istorie si cate una la alte discipline, in total s-au depus 79 de contestatii la 21 de discipline din cele 36 la care s-a dat examen", a declarat inspectorului general adjunct, Mariana Davidescu.

Profesorii corectori vor verifica din nou lucrarile, dupa care vor stabili si o nota finala. Rezultatele finale vor fi afisate pe 21 iulie.

Dascalii vor primi posturile pentru care au optat, vineri, in sedinta publica.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#profesori examen titularizare, #contestatii profesori titularizare , #titularizare