Tavanul unui scoli din Giurgiu s-a prabusit peste noapte. Profesoara: Ce suflet au cei din firma care a "renovat"? Dorm bine noaptea?

Autor:N.G.
Duminica, 01 August 2021, ora 17:022932 citiri
Tavanul unui scoli din Giurgiu s-a prabusit peste noapte. Profesoara: Ce suflet au cei din firma care a "renovat"? Dorm bine noaptea?
Tavanul prabusit in clasa a V-a de la scoala din Isvoarele

Tavanul unei clase din scoala din comuna Isvoarele, judetul Giurgiu, s-a prabusit in timpul noptii.

Incidentul a fost semnalat joi, pe Facebook, de Mihaela Murgoci, profesor de istorie la scoala "Stolnicul Constantin Cantacuzino".

"Asa mi-a inceput ziua. Cu vestea ca tavanul clasei a 5-a a cazut peste noapte. Bine ca noaptea, altfel cadea peste prof la ora si peste copii la pauze. Si ma intreb - ce suflet au cei din firma care a "renovat" scoala? Dorm bine noaptea? Se simt bine ca au luat banii pe o lucrare facuta prost? Daca omorau niste copii?

(Orele mele - fizice sau online - au fost minunate azi. Desi am avut o ora cu doua clase si doua profe. Multam Teach pentru formarea pe literatie. Recuperez povestile nespuse la ora in online.)

Scoala cu tavanul intra pe galben, cealalta e pe rosu in continuare. Sper sa nu imi cada mie vreun tavan saptamana viitoare. Si ziceti voi ca jobul de prof e unul sigur, nu?", a scris profesoara pe reteaua de socializare. Unitatea de invatamant a fost renovata acum doi ani, in vara anului 2019.

ado.slave('adoceanromfhsoiroka', {myMaster: 'Z4cGu5r4kivksfrxyutiFOqoXs.70vrhY9VbICTy5sj.R7' });