Scandal într-o şcoală din Alexandria. Mama unui elev de clasa a doua acuză un profesor de religie că i-ar fi agresat copilul

Joi, 25 Noiembrie 2021, ora 17:042100 citiri
Scandal într-o şcoală din Alexandria. Mama unui elev de clasa a doua acuză un profesor de religie că i-ar fi agresat copilul
Elevi în timpul cursurilor FOTO Unsplash

Directorul unei şcoli din judeţul Teleorman a chemat joi, 25 noiembrie, Poliţia, după ce mama unui elev de clasa a doua a mers la şcoală şi a făcut scandal, pe susţinând că profesorul de religie l-a agresat fizic pe copilul ei.

Invitată la sediul Poliţiei, femeia a depus plângere penală împotriva cadrului didactic.


Incidentul s-a fi petrecut, din declaraţiile date femeie în faţa poliţiştilor, în cursul zilei de miercuri, în timpul unei ore, când profesorul de religie l-ar fi lovit pe copilul care este elev în clasa a doua al Şcolii Gimnaziale numărul 7 din Alexandria.

Nemulţumită, femeia a mers joi la şcoală, pentru a discuta situaţia, iar conducerea şcolii a sunat la poliţie.

La faţa locului au mers poliţiştii Biroului Siguranţa Şcolară care au invitat-o pe mama elevului a la sediul Poliţiei Alexandria pentru continuarea verificărilor.

Mama copilului a formulat plângere penală pentru săvârşirea infracţiunii de loviri şi alte violenţe, urmând a se propune soluţie prin Parchetul competent”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Teleorman.

Sursa:NEWS.RO
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News