Saptamana Aprecierii Profesorilor la Complexul Educational Laude-Reut

Advertorial
Marti, 12 Mai 2020, ora 10:28
20757 citiri
Saptamana Aprecierii Profesorilor la Complexul Educational Laude-Reut

Prin menirea lor de a salva vieti, doctorii sunt super-eroi, fapt dovedit cu atat mai mult in aceste vremuri de pandemie, cand cu totii ne uitam la ei cu mare speranta si incredere.

Insa in spatele unui doctor bun se afla un profesor bun, cel care i-a pus primul stilou in mana, cel care i-a descoperit potentialul si l-a motivat zi de zi sa fie mai pregatit, cel care l-a indrumat emotional si intelectual spre aceasta cariera.

Iata de ce, in perioada 4-8 mai 2020, in ciuda izolarii, cu totii am putut transmite gratitudine unui profesor care ne este la suflet, pentru intreg sufletul daruit in cariera sa spre a creste minti si a forma oameni.

Sa organizezi Saptamana Aprecierii Profesorilor (Teacher Appreciation Week), intr-o institutie precum Complexul Educational Laude-Reut, in care invata 485 elevi si lucreaza peste 90 de cadre didactice, pastrand secretul actiunii si colaborand in taina cu elevii si familiile acestora este o adevarata provocare!

Dar, sa organizezi Saptamana Aprecierii Profesorilor in vreme de pandemie, printre lectii online pe diverse platforme, video-conferinte, familie si copii proprii, asta este o misiune aproape imposibila.

Dar noi, echipa Teacher Appreciation Week, la initiativa si sub coordonarea Ralucai, profesor Laude-Reut, ne-am asumat cu seriozitate si multa placere rolul de Tom Cruise si am demonstrat ca se poate!

Daca anul acesta a fost mai dificil sa putem vedea reactiile colegilor, la primirea mesajelor, si totul a fost intr-o forma electronica (mai putin sentimentele ☺), impactul emotional asupra tuturor celor implicati a fost mult mai mare.

Toti simtim nevoia sa fim apreciati, sa stim ca munca si eforturile noastre conteaza si ca cei din jur reactioneaza la ceea ce facem... cu atat mai mult cu cat suntem fortati sa stam departe unii de ceilalti de atat de mult timp. Si reactiile au fost pe masura!

Pentru ca Saptamana Aprecierii Profesorilor a fost un eveniment special, am vrea sa impartasim cu voi cateva dintre momentele cele mai frumoase, precum si cateva ganduri (din pacate spatiul este limitat si nu ne permite sa adaugam prea multe) din partea participantilor:

● Luni, 4 mai 2020, prima zi din saptamana dedicata tuturor cadrelor didactice din Complexul Educational Laude-Reut (Teacher Appeciation Week), a fost o zi mai animata decat de obicei. Dimineata, cadrele didactice care nu erau prinse in orarul de activitati online al scolii, s-au putut intalni si bucura de prezenta celorlati la Cafeaua de dimineata... bineinteles, online!

Apoi, conform cu tematica zilei (FORTUNE COOKIE DAY), fiecare profesor a primit o prajitura cu ravas virtual. Desi doar electronica, delicatesa ne-a indulcit tuturor ziua prin mesajul de apreciere exprimat de un coleg din scoala... Pentru ca orice om are nevoie, uneori, de a se simti apreciat pur si simplu!

● Marti, 5 mai 2020, a fost o zi cu totul si cu totul speciala in Complexul Educational Laude-Reut, dedicata amintirilor pe care profesorii le sadesc in sufletul elevilor. Desi la distanta, copii, parinti si profesori au fost legati de amintiri minunate impartasite de-a lungul timpului: o zi de septembrie a inceputurilor, o floare daruita, un zambet primit fara nicio asteptare, o apreciere, un repros pe care l-am inteles mai tarziu, o creatie care s-a ridicat dintr-un desert de praf, o privire trista pe care am schimbat-o intr-un suras...

Modul in care aceste amintiri au fost aduse la suprafata sufletului au fost cel putin la fel de inedite: cantece, filmulete, dedicatii, desene, file de jurnal, scrisori, biletele... Totul pentru ei, profesorii nostri.

Asta pentru ca dascalii sunt oameni speciali, cu o misiune unica, aceea de a face legatura dintre omenesc si infinit, invatandu-ne ca visurile nu au limite. Ei ofera noi intelesuri clipei, cand ghideaza pasii elevilor prin ceea ce se numeste cunoastere, sunt cei care printr-un simplu suras, schimba destine si fauresc personalitati.

● Ziua a treia din Saptamana Teacher Appreciation Week a fost despre putere si eroism, despre povestea profesorilor ca adevarati Supereroi, o poveste despre curaj, perseverenta, iubire si daruire.

In acesta zi, cei mai pretuiti eroi au fost profesorii, cei care infaptuiesc, zi de zi, acte eroice cu discretie, eroii care inspira cu puterea lor de a darui, cu inteligenta care deschide minti, care provoaca elevii cu intrebari pentru a explora noi orizonturi.

Si pentru ca ei sa nu uite acest lucru, toti profesorii din Complexul Educational Laude-Reut au avut surpriza de a gasi in casuta de mail fotografii prelucrate si personalizate, care ii infatiseaza asa cum sunt, supereroi care daruiesc elevilor nu numai cunoastere, dar si multa caldura sufleteasca.

● A patra zi a fost dedicata fiecaruia dintre noi, despre muzica preferata, despre cartea pe care o iubim si am citi-o de zeci de ori, despre culoarea ce ni se potriveste sau despre citatul care ne reprezinta cel mai bine. Suntem unici.

Unii preferam mancarurile condimentate, plimbarile prin ploaie si un pahar de vin alb savurat in ritmuri de jazz, altii iubim aerul curat al muntilor, jocurile pe internet si dansurile ritmate, in timp ce altii isi doresc sa se relaxeze in liniste, pe o plaja insorita, cu o carte buna...

Unii iubesc albastrul, in timp ce altii respira verde... Unii citesc romane pe nerasuflate, iar altii devoreaza carti de dezvoltare personala. Fiindca suntem unici, iar ziua aceasta ne-a oferit un motiv in plus sa impartasim cu ceilalti ceea ce ne este drag si sa ii lasam sa ne cunoasca mai bine.

● Vineri, 8 mai, s-a incheiat proiectul nostru, cu multa voie buna, intr-o intalnire desfasurata online, dar la fel de reala. Am ras, am varsat lacrimi de bucurie si de recunostinta simtind aprecierea celor din jurul nostru, ne-am amuzat de imagini inedite din viata noastra, puse cu mare grija intr-o prezentare de catre cel mai inimos membru al echipei noastre de organizare, am primit diplome, cu alte cuvinte, am incheiat Teacher Appreciation Week intr-o atmosfera de sarbatoare.

Elevii, parintii, absolventii si profesorii Laude-Reut s-au intrecut in mesaje de apreciere si multumire care ne-au emotionat profund.

Gradinita:

Copii:

"Astazi va spun un secret: eu sunt fana

Invatatoarelor mele: Mirela si Iuliana!

Ca ele vreau sa fiu cand mare eu ma fac

Sa cresc minti de copii cum creste un copac!

Mi-ati pus creionu-n mana, m-ati invatat sa scriu,

Si eu o zana buna ca voi as vrea sa fiu!

Steaua cunoasterii in frunte voi mi-ati pus,

Va multumesc, acum am doua mame-n plus!"(Iosephina - clasa pregatitoare - poezie compusa impreuna cu mama ei)

Educatoarele mele - Sarah Maria - grupa mijlocie Sara - clasa pregatitoare

Parinti:

"Dear all, imi exprim inca o data gandurile de apreciere si respect pentru ceea ce faceti, zi de zi, alaturi de copiii nostri! Modul in care reusiti sa identificati nevoile sau calitatile fiecarui copil, dar mai ales modalitatea prin care ii faceti sa dobandeasca cunostintele noi mi se par extraordinare.

O spun cu toata convingerea .... avand in vedere cat de mult imi ia mie (ca parinte) sa-l motivez pe Andrei in invatarea unor notiuni noi😊... Va multumesc si va doresc sa aveti aceeasi putere de munca si disponibilitate in continuare pentru evolutia copiilor nostri, dar si pentru a voastra! Keep up the good work!" (Denisa - parinte grupa mare)

"Dragi doamne educatoare si profesori ai grupei mici de la gradinita, va suntem profund recunoscatori pentru rabdarea si implicarea dumneavoastra, atat in relatia cu cei mai mici elevi ai familiei Laude-Reut, cat si cu noi, parintii.

Asa ca profitam de aceasta ocazie speciala sa va multumim pentru sprijinul acordat in perioada adaptarii fetitei noaste la gradinita si sa va dorim multa sanatate, realizari frumoase si putere de a continua sa pregatiti pentru scoala si viata, cu aceeasi daruire, cat mai multe generatii de elevi Laude-Reut". (Claudia si Adrian, parinti grupa mica)

Profesori:

"Ok, so this week started in a way that I couldn't even imagine. Since Monday I've been feeling this... gratitude, pure happiness... an indescribable joy. It's TAW (Teacher Appreciation Week) at Laude-Reut Educational Complex and this wonderful team of beautiful people thought that they should do something nice, something kind, something to make us --kindergarten teachers, professors, all kind of teachers that work with little balls of light, filled with kindness, a loooot of imagination, sometimes with (a bit of) naughtiness, and endless love ❤️ a.k.a. children of all ages-- feel valued, appreciated and loved. And they did it. TAW did it! At least for me." (Anca - educatoare)

Ciclul Primar:

Copii:

"Multumesc pentru toata rabdarea pe care ati avut-o cu mine, multumesc, de asemenea, pentru intelegerea de care ati dat dovada, cand va puneam sa repetati iar si iar cerinta pe care nu o intelegeam. Va multumesc pentru ca ati fost bune cu mine si m-ati ajutat fara sa ma mustrati. Pentru toate acestea si pentru mult mai multe va iubesc si va respect enorm. Respect, de asemenea, toate eforturile facute pentru ca eu sa fiu cel care sunt acum. Grija si rabdarea dumneavoastra nu le voi uita niciodata si le voi pastra in sufletul meu alaturi de alte aminitri frumoase. Sfaturile utile pe care mi le-ati dat imi vor fi de folos in viitor. Ma voi gandi mereu cu drag la dumneavoastra si la toti acesti ani frumosi pe care i-am petrecut impreuna. Va multumesc ca sunteti alaturi de mine." (Alexandru - clasa a IV-a)

"Drag profesor, iti multumesc. Uneori mai si gresesc. Dar as vrea sa iti daruiesc o inima si un TE IUBESC!" (Maximilian - clasa I)

Parinti:

"Pentru toate cadrele didactice din Laude- Reut care au acompaniat-o pe fiica noastra Miriam in evolutia ei de la gradinita pana la scoala - MULTUMIM! Multumim pentru rabdare! Multumim pentru sprijin si suport! Multumim pentru ca faceti tot ce este omeneste posibil sa gasiti cele mai potrivite abordari in functie de personalitatea fiecaruia.

Modelati copiii de la cele mai fragede varste, ghidandu-i spre a deveni adolescenti responsabili, incuranjandu-i sa isi exploateze calitatile si pasiunile native pe care le are fiecare. Prin programele din ce in ce mai complexe din gimnaziu si liceu, se formeaza adevarati Oameni, capabili sa aleaga intelept pentru ei sau pentru comunitatea din care fac parte". (Marieta si Sergiu - parinti clasa a III-a)

"Noi va multumim pentru tot efortul pe care il depuneti in a educa copiii. Pentru Mihnea, scoala este un loc cald, in care vine cu placere, in care relationeaza si se dezvolta natural. Apreciem foarte mult caldura sufleteasca pe care intreaga echipa o revarsa in interactiunea si relatiile cu copiii. Multumim tuturor!"

(Andrada - parinte clasa a II-a)

Profesori:

"Pe mine una, mesajele m-au impresionat ❤️❤️❤️ Uneori, asa cum e acum, e nevoie sa te vezi prin ochiii celorlalti ... e impresionant si surprinzator. Multumesc intregii echipe care a pus in aplicare ghidusia aceasta de proiect care ne face sa zambim si sa vedem, dintr-o alta perspectiva, cum suntem ... "(Lavinia - profesor invatamant primar)

"A fost saptamana in care, cu siguranta ne-am descoperit calitati pe care nu le banuiam. Am trecut dincolo de catedra, de ore si de consilii profesorale si am ras, am povestit si am impartasit experienta ultimelor luni la cafeaua virtuala de dimineata. Ne-am descoperit pasiuni muzicale sau de lectura comune, ne-am amuzat de cat de inventivi si de ludici putem fi intre patru pereti, in vreme de pandemie. Scoala pe vremea coronavirus ne-a transformat in lideri si luptatori pentru educatie de calitate, dar dincolo de asta, ne-a unit si mai puternic". (Alina - profesor invatamant primar)

Gimnaziu:

Copii:

Ce-ti doresc eu tie, dupa pandemie (parodie de Tudor - clasa a VI-a)

"Ce-ti doresc eu tie, dupa pandemie

Scoala mea de glorii, scoala mea de dor?

Vise implinite, arma de tarie,

La trecutu-ti mare, mare viitor!

Nici o provocare nu este prea mare

Daca-n fiecare sperantele cresc!

Piatra nu opreste apa curgatoare

Dupa pandemie, asta ti-o doresc!

In aceste vremuri, de nesiguranta,

Profesorii nostri sunt supereroi!

Ei ne stau alaturi - la un click distanta,

Si alunga norii ce vin peste noi.

Spuna lumii large succesele noastre

Cat de valorosi sunt cei ce slefuiesc

Din stele pitice - lucitoare astre!

Dupa pandemie, asta ti-o doresc!

Ce-ti doresc eu tie, dupa pandemie

Scoala mea de suflet, s-ai in toate spor,

Sa tinem aproape, spirit de fratie,

Ca a noptii stele, ca a zilei zori!

Si-ntr-o dimineata, cu ghiozdanu-n spate,

Fara nicio teama - cum e si firesc

Sa merg iar la scoala ... in realitate!

Dupa pandemie, asta mi-o doresc!

Parinti:

"Mi-am dorit ca fetita mea sa mearga la scoala cu placere, sa studieze materia favorita, sa se dezvolte armonios si sa faca lucrurile cu naturalete, iar scoala sa o ajute sa se descopere si sa modeleze un om frumos. Toate aceste lucruri minunate le-am gasit la Laude-Reut, la invatatorii si profesorii de la clasa.

Am inceput sa descopar, in fiecare an, inca din clasa pregatitoare, oameni minunati, implicati, mereu cu zambetul pe buze si gata oricand sa ofere un ajutor sau sa rezolve o problema.

Am apreciat daruirea lor pentru munca pe care o depun zilnic, eforturile lor constante, incurajarea cu care ii indruma pe copii, fara indoiala aceste lucruri vor ajuta la formarea unor adulti increzatori si fericiti. Sunteti o inspiratie continua si pot doar sa ma bucur de faptul ca faceti parte din viata copilului meu, ca o familie extinsa. Pentru aceste motive, meritati stimate cadre didactice, aprecierea mea. La multi ani, cu respect, dragi profesori!"

(Elena - parinte clasa a V-a)

Profesori:

"I am not the tallest person in the school and statistics call me below average among Europeans! I think I am pretty but media and public opinion would disagree with me. I love history and I am trying to make others love it too but, I am not always successful. Well guess what? This week, a team of amazing colleagues made me feel like I am the best!!!! I am the best looking teacher, I am taller than life, more appreciated than chocolate, more loved than love itself. I have received messages with words that I can only dream of, I connected with my inner child and I remembered I've always wanted to be a teacher, this week I was MIGHTY!!!! There was nothing short about me, beautiful and smart were understatements and all this thanks to his amazing team who organized Teacher's Appreciation Week. They made me believe, for the first time in months, that everything is going to be fine, inside and outside!

Yes, the kind messages from the kids, the beautiful messages from the parents, the fun, the morning fellowship, the jokes and constant attention were awesome but, in my opinion, it was only possible because of the colossal work of a mighty team of volunteers who taught me a dozen of new ways of saying "I love you". I cried a bucket of tears but they were all tears of joy, of healing and hope and they came with the motivation to be an even better teacher!!!" (Diana - profesor de istorie)

Liceu:

Copii:

"Dragi profesori, ma consider cu adevarat norocoasa ca sunt eleva acestui liceu de prestigiu si ca am sansa de a fi calauzita, in aceasta perioada, a vietii mele de licean de dascali minunati. Va multumesc pentru ca, in acesti ani de liceu petrecuti alaturi de dumneavoastra, ati dat dovada de intelegere si rabdare si m-ati indrumat cu blandete pe calea cunoasterii. Datorita dumneavoastra, oameni valorosi din viata mea, am dobandit mai multa incredere in mine, in calitatile mele si in ceea ce pot face. Va sunt recunoscatoare pentru efortul depus de-a lungul anilor". (Ana-Maria, clasa a X-a)

"Multumesc! Multumesc tuturor profesorilor ca ma ascultati si ca va pot spune orice! Multumesc ca in fiecare zi ma intrebati ce fac, cum ma simt si cum mi-a fost ziua sau saptamana! Multumesc ca, indiferent de ora sau zi, atmosfera la ore este una pozitiva si imi aduce zambetul pe buze! Multumesc ca ma intelegeti si aveti rabdare!" (Christiana, clasa a X-a)

Parinti:

"Dragi profesori, intotdeauna am considerat ca sunteti adevarati eroi! Meseria de profesor este pe cat de frumoasa, pe atat de dificila. Un profesor bun poate avea un impact urias in viata oricarui elev. Tot ceea ce faceti este deosebit de important. Fiica mea iubeste scoala datorita dumneavoastra! Pentru munca imensa, rabdarea depusa in educatia Anei-Maria, pasiunea, indrumarea, energia, timpul acordat in nobila misiune pe care o indepliniti, dragostea cu care o inconjurati pe Ana-Maria, va sunt recunoscatoare si va multumesc!

Cu stima, Eugenia, parinte elev clasa a X-a"

"Dragi si distinsi profesori, cand ma gandesc ca in urma cu mai putin de un an intram in marea familie Laude-Reut, am senzatia ca a trecut mai mult timp, ca ne cunoastem si lucram impreuna de multa vreme.

Acest lucru se datoreaza deschiderii cu care dumneavoastra, profesorii, coordonatorii de proiecte, cadre didactice si echipe de suport, sunteti alaturi de copiii nostri si de noi, in acest drum frumos de descoperire, dezvoltare si succes!

Nu pot decat sa imi exprim o mare recunostinta, apreciere si respect pentru nivelul ridicat al educatiei pe care in fiecare zi il oferiti in clase, laboratoare, pe culoarele liceului, online sau offline.

Pentru Alexandru sunteti modele de viata, modele profesionale pe care cu ochii curiosi ai unui licean le descopera in fiecare zi. Asa cum fiecare dintre noi, profesional, avem momente-reper in viata noastra, am convingerea ca liceul este un moment cheie si reper pentru formarea si educatia adolescentului din familia noastra. Va multumesc!" (Diana, parinte clasa a IX-a)

Profesori:

"Multumesc mult pentru surpriza "dulce". E minunat ce ati facut voi, tu si echipa TAW.

Cu totii avem nevoie de "apreciere" ca sa stim ca suntem pe calea cea buna. Si eu, la randul meu, sunt foarte recunoscatoare tie si echipei, ma bucur sa am colegi atat de creativi si calzi. (Reka - profesor chimie)

"Sunt enegizata si emotionata in acelasi timp. Mi se pare ca prin sarbatorirea diversitatii facem o echipa nemaipomenita. Aducand fiecare din sufletul si mintea lui, impreuna facem un intreg (ca un Captain Planet) 🌏 Va multumesc inca o data pentru inca o zi inceputa cu iubire, intelegere, dor si pofta de viata, asa cum ar trebui sa inceapa fiecare zi" ❤️ (Silvia - profesor limba germana)

"Pentru Echipa Teacher Appreciation Week ❤️: MULTUMESC MULT! TOTI SUNTEM SUPEREROI, NU NUMAI IN ACEASTA PERIOADA! IN FAMILIA LAUDE - REUT SUNT SI ALTI SUPEREROI! SI SUPERCOLEGI! SUPERPROFESORI! SI SUPER ...! Va asigur inca o data, pe toti, de prietenia unui modest 'supererou' pentru oricare dintre SUPERCOLEGI!" (Anca - profesor chimie)

"Va multumesc tuturor ca ati avut aceasta initiativa grozava, este o bucurie si o gura de aer pentru perioada prin care trecem, mai ales. In felul acesta va simt mult mai aproape. Va trimit un gand de recunostinta si multumire tututor! "💐🌟 (Mihaela - profesor limba engleza)

Absolventi:

"Toata lumea spune ca Lauder (pentru mine tot Lauder a ramas, indiferent de cum se numeste acum), este cea mai buna scoala, cea mai competitiva, unde "chiar se face scoala, domnule, nu ca la stat". Mereu le spun ca diferenta o fac profesorii, cu care formezi o legatura stransa de-a lungul anilor, care te ajuta si in afara programului lor de lucru, uneori si cu probleme din viata personala. De la aceasta legatura porneste sentimentul de reciprocitate, constand in "Ei ma ajuta mereu, nu pot sa ii dezamagesc". Iar de aici, cred eu, s-a creat conceptul de "Familia Lauder" si tot de aici provin si rezultatele mult dorite. Va sunt recunoscator pentru tot ce ati facut, nu numai pentru mine, dar si pentru colegii mei, pentru toata munca depusa si rabdarea infinita (ce-i drept, uneori finita, pentru ca noi o puneam la incercare mai mereu 😂😬) pe care ati avut-o cu noi. Sper sa nu o pierdeti, ca mai aveti multe generatii de ajutat!!! Dupa 15 ani de Lauder, pot sa spun ca "You are the best 💯". " (Mihnea)

ECHIPA TAW 2020:

" Proiectul "Teacher Appreciation Week" a fost o surpriza nu numai pentru colegii mei profesori, ci si pentru mine, ca membru al echipei. Prima data cand am auzit de "Saptamana dedicata profesorilor" stiam ca este un proiect frumos, care sigur aduce bucurie oamenilor, insa nu mi-am imaginat niciodata cat de mult ma va absorbi toata frumusetea realizarii lui. Alaturi de o echipa extraordinara careia, desi i-am multumit in repetate randuri, cuvintele sunt prea putine pentru a-mi exprima recunostinta si aprecierea, am realizat ca Teacher Appreciation Week s-a dovedit a fi mai mult decat ne-am gandit sau imaginat noi.

Mai mult decat o saptamana a aprecierii, s-a conturat intr-o experienta care schimba perspective, care motiveaza, o experienta in urma careia oamenii aleg sa priveasca catre ei insisi cu "ochi proaspeti" si sa vada ceea ce poate, din diferite motive, nu au vazut in alte contexte de viata.

Oricat de importante ar fi ideile, puterea le-o dau, intotdeauna, legaturile puternice dintre oameni! Proiectul Teacher Appreciation Week asta a facut: a pornit de la idei, dar puterea lui a fost creata de legaturile oamenilor... cu ceilalti si cu ei insisi" (Florina - consilier)

"Avand in vedere ca este 9.45, vineri dimineata si eu tot primesc si distribui mesaje de la copii .... as zice ca a fost o saptamana foarte grea." (Irina - profesor limba franceza)

"Intr-o perioada in care se cristalizeaza semnele unei traume colective in care principalul sentiment e neputinta, saptamana TAW a venit ca un real medicament pentru psihicul nostru.

Sa te vezi concret in imaginea unui super-erou poate avea un efect psihic tamaduitor extraordinar, facandu-te sa simti ca esti putincios, motivat, in viata, puternic, activ, rezilient.

Primind cate o surpriza in fiecare zi, ajungi sa inlocuiesti plictiseala, anxietatea, iritabilitatea cu recunostinta, entuziasmul, nerabdarea, iubirea, sentimentul de apartanenta si speranta. Adica tot ce avem nevoie pentru a supravietui emotional, cat mai bine.

A fost o saptamana in care ne-am simtit securizati afectiv, iubiti, conectati si importanti. Tot ce Covid 19 nu vrea sa simtim. A fost ca incheierea mult-asteptata si pozitiva a unui film horror! Acum putem sa ne intoarcem linistiti la vietile noastre, caci stim ca totul va fi bine." (Florina - consilier)

"Mi-e dor de oameni buni... De oameni cu inima calda. De oameni veseli, ce iti zambesc cu inima cand trupul este sfartecat printre suspine. Mi-e dor de oameni ce se tin de mana. De oameni ce isi spun povesti fara a-i povesti pe altii. Mi-e dor de oameni ce iubesc si se iubesc. Mi-e dor de oamenii copii. De cei ce-si poarta tineretea-n suflet. De-adultii ce se joaca pur fara sa calce peste minti si inimi. Mi-e dor de oameni sinceri, de guri ce te alinta cu-adevarul. Mi-e dor de oameni fericiti. De chipuri ce iti rad cu ochii, cu mintea, inima si sufletul, la fel. Mi-e dor de oamenii de odinioara. Oameni curati la interior si exterior. De oameni ce te iau in suflet si nu ti-ar da vreodata drumul. Sunt printre noi...🌿" (Diana - profesor limba engleza)

"A fost o placere pentru mine sa fac parte din echipa TAW si sa lucram impreuna la acest proiect minunat!

Va multumesc! ❤️" (Ema - profesor geografie)

"Acest proiect a fost cel mai furmos lucru care mi se putea intampla! Eram pe punctul de a face o schimbare pe care in mod sigur as fi regretat-o. Am avut norocul ca initiatoarea Teacher Appreciaton Week, un om cu un suflet urias, sa ma coopteze in echipa si din acel moment totul s-a schimbat.

Am avut sansa sa lucrez cu niste oameni cu adevarat frumosi de la care am invatat ce inseamna cu adevarat munca in echipa.

Am plans, ne-am razboit cu tehnica, am ras, ne-am gandit si razgandit, am muncit mult, dar niciodata nu a fost o munca mai placuta.

TAW este despre prietenie adevarata, emotie, afectiune, zambete, sperante, surprize, entuziasm, implinire, apartenenta la un grup, regasire, bucurie si recunostinta." (Elena - profesor limba franceza)

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#saptamana aprecierii profesorilor, #Laude Reut Educational Complex , #profesori