Rectorul SNSPA: Ministrul continua razboiul cu cele cinci universitati. Propun sa actionam impreuna si sa atacam in instanta

Marti, 24 Aprilie 2018, ora 15:084924 citiri
Rectorul SNSPA: Ministrul continua razboiul cu cele cinci universitati. Propun sa actionam impreuna si sa atacam in instanta
Foto: Facebook/Remus Pricopie

Rectorul SNSPA, Remus Pricopie, critica "decizia unilaterala a ministrului Educatiei, Valentin Popa, de a mentine alocarea cifrelor de scolarizare anuntate acum doua saptamani". "Sa recunosti ca ai gresit nu este o rusine", ii transmite acesta ministrului, propunandu-le colegilor din Consortiul Universitaria sa se solidarizeze si sa mearga impreuna in instanta.

"Din conferinta de presa de ieri am inteles ca ministrul Valentin Popa nu este dispus sa revina asupra deciziei privind cifrele de scolarizare alocate universitatilor. Argumentul ca dupa admiterea din septembrie vor avea loc realocari de cifre este neserios pentru simplul motiv ca un candidat doreste sa stie pe ce locuri candideaza inainte de examenul de admitere si nu dupa", subliniaza Remus Pricopie, si el fost ministru al Educatiei (PSD), intr-un comunicat remis marti Ziare.com.

Totodata, rectorul SNSPA remarca faptul ca ministrul Educatiei "continua razboiul cu cele cinci universitati, dar cu precadere cu Universitatea din Bucuresti". Remus Pricopie sustine ca, "folosind iar date incerte si rationamente neclare", ministrul Popa acuza "nejustificat" UB de lipsa de performanta manageriala.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News