Când se anunță noua structură a anului școlar. Ministrul Educației: "Vom vedea în ce măsură se va putea reveni în bănci fizic"

Sambata, 23 Octombrie 2021, ora 07:222497 citiri
Când se anunță noua structură a anului școlar. Ministrul Educației: "Vom vedea în ce măsură se va putea reveni în bănci fizic"
Elevi la școală în timpul cursurilor FOTO Pixabay

Ministrul interimar al Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a anunţat joi, 21 octombrie, că nu mai târziu de 5 noiembrie va fi luată decizia de modificare a structurii anului şcolar.


„Două săptămâni de vacanţă e maximul care poate fi recuperat prin modificarea structurii anului şcolar. Elevii din anii terminali nu vor avea de suferit din perspectiva numărului de săptămâni de cursuri. Nu susţin o vacanţă mai mare de două săptămâni. Vom vedea în ce măsură se va putea reveni în bănci fizic, vom vedea în funcţie de evoluţia epidemiologică“, a mai spus Cîmpeanu.

Acesta va avea consultări cu reprezentanţii elevilor şi cu cei ai profesorilor, pentru a stabili care este cea mai bună soluție de modificare a structurii anului şcolar, astfel încât perioada de cursuri să nu fie diminuată.

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a semnat, vineri, 22 octombrie, ordinul prin care preşcolarii şi elevii din învăţământul primar, gimnazial, liceal, profesional şi postliceal de stat vor fi în vacanţă în perioada 25 octombrie - 5 noiembrie.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Comentarii
programmer2
rank 1
RO ...tineri inalta calificare / ultimii in UE / statistici oficiale
Nonpolitikon
rank 5
Ce-o tot țin langa cu fizicu' când evoluția-i clară, de la tabule