Meditatii la matematica si fizica si cazare gratuita pentru candidatii la Politehnica

Duminica, 02 Iulie 2017, ora 09:243076 citiri
Meditatii la matematica si fizica si cazare gratuita pentru candidatii la Politehnica

Mai multe cadre didactice de la Universitatea Politehnica din Bucuresti organizeaza, in perioada 3 - 15 iulie, un program intensiv de pregatire gratuit la Matematica si Fizica, pentru candidatii la examenul de studii de licenta si totodata va oferi, in premiera, si cazare in perioada acestei pregatiri, anunta institutia de invatamant superior.

Pregatirea la Matematica are loc in amfiteatele AN 015 si AN017 si va fi in intervalele 9.00-11.00 si 11.00-13.00, in functie de programarile afisate pe site-ul UPB, de catre Mircea Olteanu si Alexandru Negrescu. La fizica, pregatirea va fi asigurata de Denis Tranca si Mihail Cristea.

De asemenea, toti candidatii care vin din afara Capitalei si care participa la programul de pregatire intensiva gratuit organizat incepand de luni si pana in 15 iulie beneficiaza totodata de cazare gratuita in spatiile Universitatii Politehnica din Bucuresti.

Solicitarea unui loc de cazare pentru aceasta perioada se poate face prin completarea unei cereri care este disponibila pe site-ul universitatii sau prin intermediul unui formular on-line care se poate complete pe contul de Facebook-ul UPB. Cazarea se va face in caminele Universitatii, in camere de 20 de metri patrati dotate cu cate doua paturi si baie proprie.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News