Laude-Reut - 14 septembrie. Mergem la scoala!

Vineri, 11 Septembrie 2020, ora 16:27
Advertorial
Laude-Reut - 14 septembrie. Mergem la scoala!

Complexul Educational Laude-Reut reia cursurile pentru cei 495 de elevi in toate ciclurile, de la gradinta la liceu, deschizand astfel anul scolar 2020-2021 in format hibrid (fata in fata si online).

Din motive de securitate si sanatate, in contextul pandemiei COVID-19, elevii nu vor avea parte de o ceremonie de bun (re) venit la scoala, cu toata emotia revederii, ci de triaj medical, termometrizare, trasee de deplasare in incinta institutiei, reguli de purtare a mastii si de interactiune la distanta cu colegii si profesorii de care le este dor din 12 martie 2020.

Cu toate acestea, luni, 14 septembrie 2020, la ora 13.00, in prezenta Ambasadorului David Saranga, Presedinte Onorific al Laude-Reut Board of Trustees, absolventii promotiei 2020, atat de incercata de pandemie, insa cu rezultate extraordinare la bacalaureat ce ne situeaza la media 9,50 pe institutie, se vor reuni in Piata Leul Ierusalimului, in fata cladirii Academician Nicolae Cajal, sediul liceului Laude-Reut, pentru a preda stafeta elevilor de clasa a XII-a, care le calca pe urme spre succes.

In aer liber si in conditii de distantare fizica, 16 absolventi din 30 vor primi diploma Magna Cum Laude, cea mai inalta distinctie acordata la finalul liceului nostru celor care obtin minimum media 9,50 la bacalaureat, o adevarata carte de vizita a pregatirii si seriozitatii lor pe noul drum pe care au pornit, la universitati de top din Europa, Statele Unite ale Americii si Israel.

Vom profita de acest moment pentru a le ura drum bun, reamintindu-le ca ii asteptam mereu acasa, in marea familie Laude-Reut ai carei membri raman pentru totdeauna. Generatia 2020 nu a gustat bucuria absolvirii, marcata traditional prin banchetul de final al clasei a XII-a, Gaudeamus igitur intonandu-se online, iar palariile aruncate in sus au lovit tavanul - insa stim sigur ca visurile absolventilor nostri sunt mai inalte decat cerul si le vor realiza, pentru ca Laude-Reut le-a dat aripi, iar ei vor cuceri lumea. In cinstea lor, vom lansa in vazduh baloane alb-albastre, culorile scolii noastre.

 Articol citit de 5977 ori

    Citeste si:
    Comentarii