Fii student la ASE! 9-16 iulie - INSCRIERI la programele universitare de LICENTA!

Advertorial
Luni, 05 Iulie 2021, ora 09:30 10127 citiri
ASE FOTO ase.ro

Academia de Studii Economice din Bucuresti, liderul invatamantului superior economic si de administratie publica din Europa de Sud-Est, scoate la concurs peste 6500 de locuri la programele universitare de licenta, aproape jumatate finantate de la bugetul de stat.

Procesul de admitere la ASE se va desfasura ONLINE pe platforma institutionala admitere.ase.ro.

Pentru a veni in sprijinul candidatilor la ASE a fost deja lansata aplicatia https://inscriere.ase.ro/ prin care acestia pot deja sa-si genereze contul personal in vederea inscrierii si parcurgerii etapelor concursului de admitere.

ASE recomanda candidatilor sa acceseze si completeze campurile din aplicatia https://inscriere.ase.ro/ pentru o prelucrare mai rapida a datelor si scurtarea procesului de inscriere.

Inscrierile incep vineri, 9 iulie si se incheie vineri, 16 iulie la ora 16:00. Candidatii vor incarca documentele de concurs pe platforma admitere.ase.ro. Taxa de inscriere se poate plati online, prin intermediul aplicatiei, in cadrul procesului de inscriere.

Concursul de admitere consta din:

  • eseul motivational;
  • testul de competenta lingvistica, sustinut exclusiv de catre candidatii care opteaza pentru un program cu predare in limba straina sau Limbi moderne aplicate si nu au certificat de competenta lingvistica, recunoscut de ASE (detalii);
  • media generala de admitere, ca medie ponderata intre media obtinuta la examenul de bacalaureat (70%) si media anilor de studii liceale (30%).

ASE vine cu o oferta de 35 de programe universitare de licenta, in limbile romana, engleza, franceza sau germana, pentru formele cu frecventa, la distanta si cu frecventa redusa. Facultatile ASE sunt: Administrarea afacerilor, cu predare in limbi straine; Administratie si Management Public; Business si Turism; Cibernetica, Statistica si Informatica Economica; Contabilitate si Informatica de Gestiune; Drept; Economie Agroalimentara si a Mediului; Economie Teoretica si Aplicata; Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori; Management; Marketing; Relatii Economice Internationale.

ASE este o universitate de cercetare avansata si educatie, bine pozitionata la nivel international, fapt atestat de recentele ranking-uri de prestigiu.

ASE si-a continuat trendul ascendent in prestigiosul clasament Times Higher Education Emerging Economies Universities Rankings si, a urcat in editia 2021 pe locul 1 intre universitatile romanesti si in segmentul 201-250 la nivel international.

ASE este cea mai buna universitate din Romania in domeniul Economie si Econometrie, conform QS World University Rankings by Subject 2021.

ASE are programe universitare adaptate noutatilor din mediul de afaceri. Companiile partenere ale ASE ofera stagii studentilor, iar manageri de top vin si prezinta studii de caz din practica cotidiana in cadrul cursurilor din ASE. Interesul fiecarei facultati ASE este sa fie intr-un dialog permanent cu marile companii pentru a fi mereu la curent cu noile cerinte din piata muncii. Studentii nostri au acces la angajatori de top, ceea ce pozitioneaza ASE-ul foarte bine pe piata muncii. Angajatorii apreciaza foarte bine studiile urmate la ASE. Diploma de absolvent ASE constituie garantia unui viitor sigur si a celei mai bune insertii pe piata muncii. 85% dintre absolventii nostri isi gasesc de lucru in primele 6 luni de la terminarea facultatii in domeniul studiat, avand oportunitatea de a-si cladi un viitor sigur si bine platit.

"Dragi candidati, va invit, cu drag, sa va alaturati comunitatii de peste 22 000 de studenti ai Academiei de Studii Economice din Bucuresti, liderul invatamantului economic si de administratie publica din Europa de Sud-Est. Eu insumi sunt mandru sa fiu absolvent al acestei universitati. Traditia si dinamica, stransa legatura cu mediul de afaceri, oportunitatile de invatare, numeroasele burse de studii, mobilitatile internationale, conditiile noastre bune de cazare sunt cateva dintre argumentele pentru care Universitatea din Piata Romana poate constitui o optiune inspirata, sigura si de perspectiva pentru voi! Statutul de absolvent al ASE asigura o foarte buna insertie pe piata muncii, o viata profesionala de succes si o cariera frumoasa, pe care v-o doresc din plin! Succes, dragi candidati!" - prof. univ. dr. Nicolae Istudor, Rector.

ASE ofera studentilor numeroase burse de excelenta, de performanta, de merit si sociale. De asemenea, studentii pot beneficia de peste 550 de burse de studii in strainatate, un semestru sau un an, prin programul Erasmus. Studentii pot avea parte de o experienta internationala in ASE - profesori internationali sustin prelegeri, cursuri in cadrul programelor universitare, numeroase parteneriate pentru stagii si practica la firme de top. Studentii au la dispozitie 400 000 de volume in biblioteca ASE, spatii moderne de invatamant, multe facilitati de invatare.

Viata sociala la ASE este una dintre cele mai active din Bucuresti si studentii apreciaza acest lucru. In ASE exista trupa de teatru, de dans, cor, echipe sportive, tabere, scoli de vara. In ultimul an aceste proiecte au fost suspendate din cauza pandemiei, insa cu siguranta vom reveni la aceste activitati si tinerii vor putea sa simta viata studenteasca in adevaratul sens al cuvantului.

Cu o traditie centenara si peste 300 000 de absolventi, Academia de Studii Economice este o universitate dinamica, intr-o adaptare permanenta la cerintele economiei de piata.

Pentru intrebari si informatii detaliate despre Admitere si ASE, candidatii au la dispozitie paginile institutionale Admitere Licenta 2021, Facebook, Grup oficial Admitere 2021, Instagram.

ASE va desfasura in perioada 5 - 16 iulie intalniri zilnice pe Zoom (https://ase.zoom.us/j/88634475430?pwd=Qnh1TnB4UmMyWC9ZVTlNNXoxNXR5UT09) cu candidatii, sub genericul Info Admitere ASE 2021! La dispozitia candidatilor se afla adresa de e-mail admitere@ase.ro si Call center la 021.319.19.00/01 - interior 360, 306, 645 si 0372.11.78.17, 0372.11.78.18, 0372.11.78.19. La intrarile in ASE se gasesc brosuri cu detalii despre Admitere si afise informative.

Alege un Lider si vei deveni un Lider! #alegeASE.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News