EduMatch - singurul test din Romania care ajuta elevii sa isi aleaga facultatea

Advertorial
Marti, 16 Octombrie 2018, ora 11:00
20278 citiri
EduMatch - singurul test din Romania care ajuta elevii sa isi aleaga facultatea

Doar unul din trei elevi reuseste sa isi termine studiile de licenta. Universitatile au pierdut in ultimii 9 ani peste 400.000 de studenti. Scadearea demografica, reorientarea tinerilor, dar si numarul mic de elevi care reusesc sa treaca Bacalaureatul sunt doar cateva dintre cauze. La acestea se adauga inca un factor important: lipsa unui sistem care sa indrume elevii cate facultatile la care trebuie sa aplice.

"Eu la ce facultate aplic?" Aceasta este intrebarea la care EduMatch isi propune sa raspunda fiecarui elev interesat.

EduMatch este primul si singurul start-up din Romania care pune la dispozitia elevilor, dar si a parintilor un test interactiv, bazat pe un algoritm complex, care la sfarsitul completarii lui listeaza un top al facultatilor impartit pe domeniile de interes la care trebuie sa aplice user ul.

Rezultatele sunt alese in functie de de aptitudini, personalitate, dar si de stilul de invatare al fiecarui elev in parte. 221 de facultati din cele mai mari centre universitare (Bucuresti, Iasi si Cluj) sunt indexate in test, iar de la lansarea lui si pana acum aproape 7.000 de curiosi au facut testul Edumatch.

Procesul de inregistrare si completare a testului este cat se poate de simplu si dureaza doar 10 minute.

Dupa inregistrare si confirmarea platii de 49 RON (plata prin card), user-ul va primi in mail un cod de acces impreuna cu link-ul catre testul EduMatch.

Pe parcursul lui, user-ul se poate intoarce la intrebarile anterioare, insa testul nu poate fi repetat dupa afisarea rezultatului.

Mentionam faptul ca in perioada 15 octombrie - 15 decembire Edumatch va avea o campanie pentru elevi cu un pret redus la 19 RON.

Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative din Bucuresti a luat deja in vedere proiectul si il recomanda cu incredere.

De asemenea, testul este sustinut si de Antonio Momoc, doctor in Sociologie, conferentiar doctor la Universitatea Bucuresti si specialist in Comunicare si Relatii Publice. Distins cu premiul Profesor Bologna 2017 al Aliantei Nationale a Organizatiilor Studentesti din Romania, domnul Momoc este licentiat in stiinte politice, jurnalism si este consultant in managementul reputatiei.

De ce EduMatch este cea mai buna alegere pentru viitorii studenti nehotarati in alaegerea facultatii? Pentru ca este primul si singurul test care ii ajuta intr-un mod real, pentru ca este extrem de usor si rapid de completat, pentru ca rezultatele sunt dintre facultatile din cele mai mari centre universitare din Romania si, cel mai important, pentru ca este bazat pe un algoritm complex care face ca rezultatul sa fie foarte precis.

Pentru mai multe detalii, vizitati www.edumatch.ro sau pagina de Facebook Edumatch.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Satisfacția candidatului AUR la Primăria Capitalei: "PSD și PNL au ajuns la soluțiile pe care le-au aruncat la gunoi inițial"
Satisfacția candidatului AUR la Primăria Capitalei: "PSD și PNL au ajuns la soluțiile pe care le-au aruncat la gunoi inițial"
Decizia PSD și PNL de a renunța la candidatul comun Cătălin Cîrstoiu pentru primăria Bucureștiului a fost ironizată de toate partidele de opoziție. Mihai Enache, candidatul AUR la...
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
#test alegere facultate , #facultati