Doctorii de viitor isi incep cariera in Liceul Laude-Reut

Advertorial
Miercuri, 15 Iulie 2020, ora 11:30
2772 citiri
Doctorii de viitor isi incep cariera in Liceul Laude-Reut
Elevii Liceului Laude-Reut au parte de conditii speciale de studiu

Ti-l prezentam pe Ciprian, absolvent 2019, actualmente student la Facultatea de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti, viitor doctor al Romaniei care si-a descoperit pasiunea pentru medicina pe bancile liceului Laude-Reut, desi a fost olimpic national la Geografie ani la rand.

Activitatile extracurriculare la care a luat parte la Laude-Reut i-au deschis orizonturile mult dincolo de granitele oricarei discipline. Ciprian a participat la prestigiosul concurs international Intel International Science and Engineering Fair, editia 2018, dar a devenit si un excelent vorbitor de engleza, la un nivel aproape nativ. Cum i-au placut dezbaterile despre geopolitica internationala, a fost si membru al societatii Model United Nations a liceului Laude-Reut.

Toate aceste oportunitati, alaturi de sustinerea neconditionata din partea profesorilor, i-au dezvaluit lui Ciprian drumul sau in viata, ajutandu-l sa-si dea seama ce ii place cu adevarat si ce cariera doreste sa urmeze.

Cauti cel mai bun liceu pentru dezvoltarea ta? Ciprian te incurajeaza sa alegi Laude-Reut, specializarea Stiintele Naturii sau Matematica, pentru sansele care ti le ofera in domeniul medical si al biotehnologiilor.

Laude-Reut este, de aproape 25 de ani, sinonim cu educatia de excelenta, fiind singurul liceu din Romania care iti ofera, in invatamantul preuniversitar, programe inovatoare de diplomatie culturala, publica si digitala, business si antreprenoriat, marketing, comunicare si media, ce te vor propulsa spre o cariera la nivel de leadership al lumii de maine.

Cunoaste mai multi absolventi sau viitori absolventi Laude-Reut aici: https://bit.ly/2Bf8lfG sau pe paginile de Facebook si LinkedIn ale Complexului Educational Laude-Reut.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Două fete, de 6 și 11 ani, atacate cu un cuțit în apropierea unei școli din Franța. Primele informații despre agresor
Două fete, de 6 și 11 ani, atacate cu un cuțit în apropierea unei școli din Franța. Primele informații despre agresor
Două fete de 6 și 11 ani au fost transportate la spital joi, 18 aprilie, după ce au fost atacate cu un cuțit de un bărbat, în apropierea unei școli. Incidentul a avut loc în orașul...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#scoala, #liceu, #alegere profesionala , #doctorat