Descopera avocatura de afaceri

Luni, 28 Mai 2012, ora 23:32
1773 citiri
Descopera avocatura de afaceri

Scoala de Vara "Descopera Avocatura de Afaceri" este un eveniment care se adreseaza studentilor la Drept, absolventi ai anului 3 de studiu si va avea loc in perioada 2-6 iulie 2012, la Poiana Brasov, Pensiunea Heraldic Club.

Aflata la a doua editie, Scoala de Vara este organizata de Societatea Civila de Avocati Ionescu si Sava si va reuni 20 de studenti ai facultatilor de Drept din Romania. Acestia vor fi pusi fata in fata cu specialisti in dreptul afacerilor pentru a discuta despre cele mai importante aspecte din acest domeniu. Scoala de Vara are ca scop atat informarea si initierea studentilor in avocatura de afaceri prin exemple practice si studii de caz, cat si clarificarea eventualelor nelamuriri in ceea ce priveste aceasta ramura a Dreptului.

La finalul Scolii de Vara unul dintre studentii participanti va primi o bursa de studiu in cadrul Societatii Civile de Avocati Ionescu si Sava.

"Organizam anual Scoala de Vara "Descopera Avocatura de Afaceri" din dorinta de a-i indruma pe studentii la Drept interesati de domeniul afacerilor catre aceasta cariera. Experientele noastre in practica, studiile de caz si sfaturile pe care le vom oferi, le vor crea o imagine mai clara asupra avocaturii de afaceri. Vrem de asemenea sa trecem dincolo de bancile facultatii si de carti si sa descoperim impreuna una dintre cele mai frumoase ramuri ale avocaturii, asa cum este ea in practica." - Radu Claudiu Ionescu, Managing Partner Ionescu si Sava.

Pentru inscrieri la Scoala de Vara "Descopera Avocatura de Afaceri", cei interesati pot completa formularul de inregistrare disponibil pentru descarcare pe www.ionescusava.ro. Acest formular trebuie trimis via email la beatrice@legalnet.ro. Data limita pentru inscrieri este 15 iunie 2012. Cele mai originale 20 de aplicatii vor fi selectate pentru a participa in mod gratuit la Scoala de Vara "Descopera Avocatura de Afaceri". Transportul, cazarea si masa vor fi asigurate de organizatori.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#scoala vara afaceri drept, #scoala avocati Ionescu Sava , #facultati