CTP, critici puternice la adresa lui Cumpanasu: A supt cat a putut din omorarea fetelor din Caracal si a trecut sa-si infiga trompa in alti adolescenti

Luni, 04 Ianuarie 2021, ora 20:29
Autor: Alina Toma
CTP, critici puternice la adresa lui Cumpanasu: A supt cat a putut din omorarea fetelor din Caracal si a trecut sa-si infiga trompa in alti adolescenti
Gazetarul Cristian Tudor Popescu

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a criticat luni, 4 ianuarie, modul in care Alexandru Cumpanasu dialogheaza cu minorii, pe reteaua de socializare TikTok. Cumpanasu a strans, in ultimele luni, peste 500.000 de urmaritori pe contul sau "Profu online", majoritatea elevi.

Discursul lui Cumpanasu, pe care il transmite prin sute de filmulete postate pe reteaua de socializare, incita la ura fata de scoala, fata de profesori, la abandon scolar. Reamintim ca luni, 4 ianuarie, Politia Capitalei si Parchetul Judecatoriei Sectorului 4 s-au autosesizat si au demarat verificari privind discutiile lui Alexandru Cumpanasu cu minorii.

"Omul acesta (Alexandru Cumpanasu - n.r.) nu este nebun. Stie destul de clar ce face, este un pradator media. A supt cat a putut din omorarea celor doua fete de la Caracal si, cand s-a terminat acolo "zacamantul", a trecut sa-si infiga trompa in alti adolescenti, acestia in viata.

Ce face este sa exploateze cu cinism slabiciunile reale ale sistemului de invatamant din Romania. Exista destui profesori care nu au nicio legatura umana cu elevii, care sunt plictistiti, care isi dispretuiesc elevii si ii lasa pe acestia intr-o stare de izolare. Ingrijorator este numarul celor care il urmaresc pe Cumpanasu pe TikTok", a spus Cristian Tudor Popescu, luni seara, la Digi 24.

Jurnalistul a mai spus: "Am vazut unele dintre discutiile individului in cauza cu elevi si, din pacate, trebuie sa spun ca acele eleve sunt deja pierdute pentru educatie. Nu le mai perverteste Cumpanasu, sunt deja intr-o stare deplorabila.

Cum au ajuns aici, nu stim cat este vina parintilor, cat este vina scolii. Mai sunt si elevi care fac bascalie de acest personaj, fac misto de el. Mai este o categorie: elevii dezorientati, lipsiti de repere, care nu au legaturi psiho-afective cu profesorii sau cu parintii. Acesti elevi sunt o prada pentru individul in cauza.

Am vazut sugestii din partea unor politicieni de a se interzice TikTok, nu sunt de acord cu asa ceva. Nu se poate interzice accesul la media a elevilor, in societatea contemporana. Alexandru CUmpanasu incita la abandon scolar, asta este o infractiune. Prin urmare, anchetatorii au inceput verificari. E foarte bine, asta trebuie facut".

CITESTE SI:

Politia Capitalei si Parchetul verifica discutiile lui Alexandru Cumpanasu cu minori, pe TikTok. "Esti o fata dezvoltata", una dintre remarcile "Profului online"

 Articol citit de 17582 ori

  Citeste si:
  Comentarii
  ceapa_verde
  05.01.2021, 12:35
  Reactia anumitor parti ale societatii sunt imbucuratoare
  Fostul candidat la presedentie este ca un virus ce vrea sa infecteze societatea. Reactia organismului arata ca exista anticorpi. Sa vedem cum isi fac treaba ca sa elimine amenintarea fara a genera reactii adverse, si sa genereze si memorie remanenta contra viitoarelor amenintari.
  LUPTAdeCLASA
  05.01.2021, 00:18
  Tzine minte trei cuvinte :
  Cumpanasu, presedinte !
  mikha
  04.01.2021, 20:59
  Stimate domnule Popescu Tudor Cristian!
  Sunt foarte atent la comentariile dvs, din pozitia jurnalistului cu multa experienta.......si mai putina experienta in film si tenis. Asta inseamna ca va apreciez si citesc toate comentariile dvs politice, unde sincer nu prea am avut a va combate! De aceasta data gandesc putin diferit de dvs si anume pe subiectul sanatatii mintale ale acestui scabros personaj, Cumpanasu. Strict pe aceasta tema dvs sustineti ca moftangiul stie ce face, eu sustin ca nu este intreg/sanatos la minte! Atat am avut de adaugat si va doresc sanatate si comentarii muuuult mai acide fata de clasa politica ostila dezvoltarii Romaniei!
  gheu
  04.01.2021, 21:09
  Yo nu inteleg de ce
  Mai exista in media subiecte despre acest descreierat!
  auditcomanexpert
  04.01.2021, 20:36
  ID
  NU vă poate opri nimeni să scrieți, dar nu știu cine mai are răbdare să citească ce scrieți.
  gheu
  04.01.2021, 21:10
  Pai
  Nu citi cine te obliga?