Clotilde Armand propune burse pentru elevii cu rezultate bune. Proiectul va fi dezbatut in urmatoarea sedinta de Consiliu Local

Marti, 12 Ianuarie 2021, ora 19:56
Autor: Alina Toma
Clotilde Armand propune burse pentru elevii cu rezultate bune. Proiectul va fi dezbatut in urmatoarea sedinta de Consiliu Local
Clotilde Armand este primarul Sectorului 1 al Capitalei FOTO Clotilde Armand/ Facebook

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, anunta ca in urmatoarea sedinta de Consiliu Local va prezenta proiectul de hotarare prin care elevii care au rezultate bune beneficiaza de burse.

Armand spune ca asteapta incheierea semestrului 1 pentru a cunoaste rezultatele scolare.


"Elevii din Sectorul 1 vor beneficia de burse! In urmatoarea sedinta de Consiliu Local voi prezenta consilierilor locali proiectul de hotarare prin care elevii care au rezultate bune beneficiaza de burse.

Asteptam incheierea semestrului 1 pentru a cunoaste rezultatele scolare si a putea calcula cuantumul burselor", a scris Clotilde Armand, marti, pe Facebook.

Citeste si:

Cum planuieste Clotilde Armand sa reduca drastic pretul salubrizarii in Sectorul 1: "Estimez ca va fi de doua ori mai ieftin"

 Articol citit de 2151 ori

  Citeste si:
  Comentarii
  Tot-la-vale
  12.01.2021, 21:56
  Clotildo
  dar ceva CONCRET, nu propuneri si gargara, nici masuri populiste de doi lei. Ceva concret stii sa faci? Cu gunoiul ai rezolvat?
  LUPTAdeCLASA
  13.01.2021, 00:41
  Cite ruble paduchioase va da Putin pentru gunoaiele astea ?
  .
  DUTTY
  13.01.2021, 15:42
  Oricum mult mai putine ca si tine trollica!!!
  !!!