Top 3 ”cele mai tari camere de cămin”. Ce detalii au convins juriul FOTO

Marti, 16 Noiembrie 2021, ora 18:09 4071 citiri
Camera de cămin câștigătoare FOTO: Ziarul de Iași

De cinci ani, Politehnica din Iași organizează competiția ”Cea mai tare cameră de cămin”, din Campusul ”Tudor Vladimirescu”. Anul acesta, s-au înscris 25 de camere special amenajate de 43 studenţi care locuiesc în ele, iar câştigătoare a fost desemnată camera 214 din căminul T13.

Din juriu au făcut parte studenţi şi reprezentanţi ai TUIASI, care analizează creativitatea amenajării şi ingeniozitatea mobilării spaţaiului de locuit, originalitatea organizării camerei, decoraţiunile şi elementele care îmbunătăţesc aspectul vizual al camerei, gradul de curăţenie, investiţiile făcute în cameră și raportul cost-rezultat al investiţiilor financiare făcute, potrivit ziaruldeiasi.com

Camera care ocupă primul loc în top a fost amenajată într-un mod inovativ şi cu un raport preţ-rezultat foarte bun, de Mădălina-Andreea Fron şi Alexandra Bunzic, studente în anul II la Hidrotehnică. Cele două tinere vor avea gratuitate la cazarea în cămin până la finalul anului universitar. Dacă deja beneficiază de această gratuitate, vor primi vouchere care vor putea fi folosite la cantina din campus.

Pe poziţia a II-a s-a clasat camera 309 din căminul T10, unde este cazată doar o studentă, Ramona-Ioana Grigoraş de la Facultatea de Mecanică.

Poziția a III-a a fost ocupată de camera 324 din căminul T4, locatară fiind Andreea-Daniela Plăcintă de la Facultatea de Arhitectură, în anul al V-lea.

Locul al II-lea va beneficia de cazare gratuită până în luna mai inclusiv, iar locul al III-lea, până în luna martie inclusiv.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News