Bacalaureat 2014: Proba orala la limba straina

Duminica, 22 Iunie 2014, ora 11:41
2611 citiri
Bacalaureat 2014: Proba orala la limba straina

Emotiile continua pentru absolventii de liceu. In perioada 23 - 27 iunie, acestia sustin probele orale intr-o limba straina, conform calendarului examenului de Bacalaureat 2014.

Notele de la probele de evaluare a competentelor lingvistice intr-o limba de circulatie internationala nu sunt luate in calcul la media finala obtinuta de elevi la examenul de bacalaureat.

Acelasi lucru se intampla si in cazul probei de competente digitale, precum si in cazul probelor orale la limba materna sau la limba romana. In urma acestor evaluari, absolventii de liceu pot fi declarati admisi sau respinsi.

BAC 2014: Romana, oral - rezultate cu 5% mai bune ca in 2013

Probele scrise ale examenului de Bacalaureat 2014 incep pe 30 iunie, cu examenul la limba si literatura romana. Pe 1 iulie are loc examenul la limba si literatura materna, pe 2 iulie se desfasoara proba obligatorie a profilului, urmand ca pe 4 iulie absolventii de liceu sa sustina proba la alegere a profilului si specializarii.

Primele rezultate ale examenului de Bacalaureat 2014 vor fi afisate pe data de 7 iulie, urmand ca in aceeasi zi sa fie depuse si contestatiile. In perioada 8 - 10 iulie se va face recorectarea lucrarilor, iar pe 11 iulie vor fi afisate rezultatele finale ale examenului de Bacalaureat 2014.

Ziare.com v-a tinut la curent cu rezultatele examenului de Bacalaureat 2015, din toate judetele, orasele si liceele din tara.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mihai Tudose, PSD: Noi am mai ieşit pe primul loc şi stăteam în gară şi ne-am uitat cum a trecut trenul
Mihai Tudose, PSD: Noi am mai ieşit pe primul loc şi stăteam în gară şi ne-am uitat cum a trecut trenul
Europarlamentarul Mihai Tudose a declarat sâmbătă că PSD a mai câştigat alegerile în trecut, dar Guvernul a fost format din partidele de pe locul "doi, trei şi un pic din cinci" şi...
Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Nicușor Dan este susținut la aceste alegeri de Dreapta Unită, formată din USR, FD și PMP. Edilul, care are de dus o luptă dificilă cu Cristian Popescu Piedone, a ieșit la atac, în cadrul...
#proba competente lingvistice Bacalaureat, #probe limba straina Bacalaureat, #Bacalaureat 2014 limba straina, #Bac 2014 probe orale , #Bacalaureat 2014