Bacalaureat 2013, perle de toamna: Comunicarea, sufletul scandalului. Basescu ii da comunicate in gura lu Ponta

Marti, 27 August 2013, ora 16:11
4499 citiri
Bacalaureat 2013, perle de toamna: Comunicarea, sufletul scandalului. Basescu ii da comunicate in gura lu Ponta
Foto: Arhiva

Subiectele la proba de Limba Romana a bacalaureatului le-au dat batai de cap elevilor si in sesiunea de toamna, cand au completat colectia de perle de la examenul maturitatii.

Jurnalistii de la exclusivtm.ro publica o serie de gafe ale elevilor care au incercat sa promoveze sesiunea de toamna a Bac-ului.

Bacalaureat 2013, sesiunea de toamna: Vezi subiectele la Romana

"Ion Sclavici a scris Budulea Taichi si nu vreau sa intru in detalii, ca nu stiu subiectul. Miati facut o surpriza cu subiectu asta".

"Comunicarea in echipa nu e cand cel mai tare antrenor Reghecumf da ordin ceva si pe stadion fuge aia amboulea. Vorba ceia: Daca comunicare nu e ce dracu e?"

"Scrisoarea pierduta era a lui Joiana, combinata cu un politician ciumete ce avea politia la buton. El a trimis mascatii sa-i rupa cu cafteala pe aia de-au rapit scrisoarea si onoarea din Joiana. Scrisoarea s-a gasit dar onoarea a ramas nerecuperata".

"Ieu cred ca Harapalb ii o comedie ca cine mai crede ca ursu din padure are salati cand sa stie ca ursii coboara sa manance la tomberoane si sa se joace cu turistii".

"Dimensiunea temporala e atunci cand nu simti cum zboara timpul. Lu Gigi Becali timpul ii zboara incet cai la bulau, mie imi zboara rapid ca uite ca sa si dus vara asta si incep ploile".

"Comunicarea este sufletul scandalului. Basescu ii da numa comunicate in gura lu Ponta".

Bacalaureat 2013 Perle incredibile: Comunistii erau teroristi, nu dadeau Internet la oameni

- "Toti prostii din Romania sunt cetateni turmentati, dar nu toti cetatenii turmentati sunt prosti".

Peste 55.000 de absolventi de liceu au sustinut luni prima proba scrisa din sesiunea a doua a examenului de bacalaureat, la Limba si literatura romana.

Primele rezultate vor fi afisate in 2 septembrie, pana la ora 12.00, iar contestatiile vor fi depuse intre orele 12.00 si 16.00. In 3-4 septembrie vor fi solutionate contestatiile, iar in 5 septembrie vor fi afisate rezultatele finale.

La sesiunea de toamna a examenului national de bacalaureat s-au inscris peste 87.000 de absolventi de liceu, 67 la suta fiind din promotia 2012-2013, iar restul din promotii anterioare, potrivit Ministerului Educatiei.

Ziare.com v-a tinut la curent cu rezultatele examenului de Bacalaureat 2015, din toate judetele, orasele si liceele din tara.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#perle Bac 2013, #bacalaureat 2013 sesiunea toamna, #rezultate Bac 2013 august, #bacalaureat 2013 sesiune toamna , #rezultate Bacalaureat 2013