Sport pe Bune: Tenisul românesc la ora adevărului. Cu Gabriel Moraru director FRTenis

Au inceput inscrierile la Universitatea Spiru Haret

Marti, 28 Iulie 2015, ora 09:00
9390 citiri
Au inceput inscrierile la Universitatea Spiru Haret

Universitatea Spiru Haret a inceput inscrierile pentru anul universitar 2015-2016 la programele de licenta si master.

Vino pana pe 30 septembrie 2015 cu diploma de bacalaureat sau adeverinta echivalenta, impreuna cu celelalte documente necesare, si inscrie-te la unul dintre cele 100 de programe de licenta ale Universitatii Spiru Haret.

Daca vrei sa-ti continui studiile, cele 15 facultati din Bucuresti, Brasov, Constanta, Craiova, Campulung Muscel si Ramnicu Valcea iti mai pun la dispozitie 46 de programe de masterat din 18 domenii de studiu si 98 de programe postuniversitare de formare si dezvoltare continua.

De ce sa te inscrii la Universitatea Spiru Haret?

Gradul de insertie pe piata muncii de peste 62%, oportunitatile create pentru studenti, dotarile moderne si taxele "prietenoase" sunt doar cateva dintre motivele pentru care, an de an, Universitatea Spiru Haret este cea mai buna optiune pentru viitorii studenti.

Facilitam comunicarea cu studentii prin intermediul platformei de e-learning Blackboard, care ofera acces la informatii relevante, si dezvoltam constant oportunitati de mobilitate internationala in cadrul programului ERASMUS, atat pentru studenti, cat si pentru profesori.

Cum te sustinem?

Studentii nostri sunt sprijiniti pe parcursul anilor de studiu in privinta deciziilor profesionale, prin Centrul de Consiliere si Orientare in Cariera, avand simultan ocazia de a efectua stagii de practica si internship-uri in baza parteneriatelor Universitatii Spiru Haret cu mediul de afaceri.

In cadrul Institutului Central de Cercetare Stiintifica dezvoltam proiecte care ofera posibilitatea de a pune in practica notiunile teoretice invatate. Prin initiative ca Startup4u, Profemin sau ProFeminAntrep, studentii Universitatii Spiru Haret pot pune bazele propriilor afaceri, pot beneficia de subventii si pot obtine calificari profesionale in diverse domenii, precum antreprenoriatul.

Structurile noastre iti ofera posibilitatea de a invata o noua limba straina in cadrul Centrului de Limbi Straine, de a te perfectiona profesional prin Centrul de Formare Profesionala sau de a absolvi modulul pedagogic prin Departamentul de Pregatire a Personalului Didactic.

Iti punem la dispozitie un corp didactic calificat si cele mai moderne facilitati pentru a te dezvolta pe plan academic, iar prin intermediul parteneriatelor noastre cu mediul de afaceri cream oportunitati in cariera, pentru ca tu sa beneficiezi si de experienta profesionala in domeniul studiat.

Inscrie-te acum la Universitatea Spiru Haret!

Vezi toate facultatile aici

Pentru mai multe informatii despre inscriere vizitati pagina de admitere a Universitatii Spiru Haret.

Univeritatea Spiru Haret

Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
Ciolacu susține că există bani pentru toate creșterile salariale, în anul celor două majorări de pensii: "Câteodată mă ia şi pe mine ameţeala" VIDEO
Ciolacu susține că există bani pentru toate creșterile salariale, în anul celor două majorări de pensii: "Câteodată mă ia şi pe mine ameţeala" VIDEO
După publicarea unui memorandum care subliniază mai multe lipsuri pentru plata salariilor în acest an, premierul Marcel Ciolacu a negat că ar fi vreo problemă și a ținut să dea asigurări...
#admitere Spiru Haret, #inscrieri Spiru Haret, #licenta Spiru Haret, #master Spiru Haret , #facultati