Alege un lider! #Alege ASE! INSCRIERILE la programele universitare de LICENTA de la ASE sunt in plina desfasurare!

Advertorial
Marti, 13 Iulie 2021, ora 09:30
10391 citiri
Alege un lider! #Alege ASE! INSCRIERILE la programele universitare de LICENTA de la ASE sunt in plina desfasurare!
ASE FOTO: ase.ro

Academia de Studii Economice din Bucuresti, liderul invatamantului superior economic si de administratie publica din Europa de Sud-Est, a scos la concurs peste 6500 de locuri la programele universitare de licenta, aproape jumatate fiind finantate de la bugetul de stat.

Inscrierile, exclusiv online, au inceput in data de 9 iulie si se incheie vineri, 16 iulie, la ora 16:00. Pe platforma si-au deschis deja conturile individuale si sunt in proces de inscriere aproape 4000 de candidati. Toate documentele de concurs si intregul proces de admitere se desfasoara prin platforma admitere.ase.ro.

ASE vine cu o oferta de 35 de programe universitare de licenta in limbile romana, engleza, franceza. germana, pentru formele cu frecventa, la distanta si cu frecventa redusa la facultatile sale, respectiv: Administrarea afacerilor, cu predare in limbi straine; Administratie si Management Public; Business si Turism; Cibernetica, Statistica si Informatica Economica; Contabilitate si Informatica de Gestiune; Drept; Economie Agroalimentara si a Mediului; Economie Teoretica si Aplicata; Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori; Management; Marketing; Relatii Economice Internationale.

Concursul de admitere consta din:

* eseul motivational;

* testul de competenta lingvistica (se va desfasura online), sustinut exclusiv de catre candidatii care opteaza pentru un program cu predare in limba straina sau programul de Limbi moderne aplicate si nu au un Certificat de competenta lingvistica, recunoscut de ASE (detalii);

* media generala de admitere, ca medie ponderata intre media obtinuta la examenul de bacalaureat (70%) si media anilor de studii liceale (30%).

Taxa de inscriere la programele universitare de licenta, invatamant cu frecventa, este de 120 de lei (include doua optiuni), iar taxa pentru fiecare optiune suplimentara este de 40 de lei. Taxa de inscriere la programele universitare de licenta, invatamant la distanta si cu frecventa redusa este de 145 lei, indiferent de numarul optiunilor (exceptii, candidati scutiti de plata taxei de inscriere). Taxa de inscriere se plateste preferabil online, prin intermediul aplicatiei, in cadrul procesului de inscriere.

ASE este o universitate de cercetare avansata si educatie, bine pozitionata la nivel international, fapt atestat de recentele ranking-uri de prestigiu. ASE si-a continuat trendul ascendent in prestigiosul clasament Times Higher Education Emerging Economies Universities Rankings si a urcat in editia 2021 pe locul 1 intre universitatile romanesti si in segmentul 201-250 la nivel international.

ASE este cea mai buna universitate din Romania in domeniul Economie si Econometrie, conform QS World University Rankings by Subject 2021.

ASE are programe universitare adaptate noutatilor din mediul de afaceri. Companiile partenere ale ASE ofera stagii atractive studentilor, iar manageri de top vin si prezinta studii de caz din practica cotidiana in cadrul cursurilor noastre. Interesul fiecarei facultati ASE este sa fie intr-un dialog permanent cu marile companii pentru a fi mereu la curent cu noile cerinte din piata muncii. Studentii nostri au acces la angajatori de top, ceea ce pozitioneaza ASE-ul foarte bine pe piata muncii. Angajatorii apreciaza foarte bine studiile urmate la ASE. Diploma de absolvent ASE constituie garantia unui viitor sigur si a celei mai bune insertii pe piata muncii. 85% dintre absolventii nostri isi gasesc de lucru in primele 6 luni de la terminarea facultatii in domeniul studiat, avand oportunitatea de a-si cladi un viitor sigur si bine platit.

"Dragi candidati, va invit, cu drag, sa va alaturati comunitatii de peste 22 000 de studenti ai Academiei de Studii Economice din Bucuresti, liderul invatamantului economic si de administratie publica din Europa de Sud-Est. Eu insumi sunt mandru sa fiu absolvent al acestei universitati. Traditia si dinamica, stransa legatura cu mediul de afaceri, oportunitatile de invatare, numeroasele burse de studii, mobilitatile internationale, conditiile noastre bune de cazare sunt cateva dintre argumentele pentru care Universitatea din Piata Romana poate constitui o optiune inspirata, sigura si de perspectiva pentru voi! Statutul de absolvent al ASE asigura o foarte buna insertie pe piata muncii, o viata profesionala de succes si o cariera frumoasa, pe care v-o doresc din plin! Succes, dragi candidati!" - prof. univ. dr. Nicolae Istudor, Rector.

ASE ofera studentilor numeroase burse de excelenta, de performanta, de merit si sociale. De asemenea, studentii pot beneficia de peste 550 de burse de studii in strainatate, un semestru sau un an, prin programul Erasmus. Studentii pot avea parte de o experienta internationala in ASE - profesori internationali sustin prelegeri, cursuri in cadrul programelor universitare, numeroase parteneriate pentru stagii si practica la firme de top. Studentii au la dispozitie 400 000 de volume in biblioteca ASE, spatii moderne de invatamant, multe facilitati de invatare.

Viata sociala la ASE este una dintre cele mai active din Bucuresti si studentii apreciaza acest lucru. In ASE exista trupa de teatru, de dans, cor, echipe sportive, tabere, scoli de vara. In ultimul an aceste proiecte au fost suspendate din cauza pandemiei, insa cu siguranta vom reveni la aceste activitati si tinerii vor putea sa simta viata studenteasca in adevaratul sens al cuvantului.

Cu o traditie centenara si peste 300 000 de absolventi, Academia de Studii Economice din Bucuresti este o universitate dinamica, intr-o adaptare permanenta la cerintele economiei de piata.

Pentru intrebari si informatii detaliate despre Admitere si ASE, candidatii au la dispozitie paginile institutionale Admitere Licenta 2021, Facebook, Grup oficial Admitere 2021, Instagram.

ASE desfasoara in perioada 5 - 16 iulie intalniri zilnice pe Zoom (https://ase.zoom.us/j/88634475430?pwd=Qnh1TnB4UmMyWC9ZVTlNNXoxNXR5UT09) cu candidatii, sub genericul Info Admitere ASE 2021!

La dispozitia candidatilor se afla adresa de e-mail admitere@ase.ro si Call center la 021.319.19.00/01 - interior 360, 306, 645 si 0372.11.78.17, 0372.11.78.18, 0372.11.78.19. La intrarile in ASE se gasesc brosuri cu detalii despre Admitere si afise informative.

Alege un Lider si vei deveni un Lider! #alegeASE.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
#ASE, #admitere ASE, #2021, #admitere ase 2021 , #universitati