Admitere la ASE - Inscrieri in perioada 13 - 17 iulie 2020

Advertorial
Marti, 07 Iulie 2020, ora 13:19
11416 citiri
Admitere la ASE - Inscrieri in perioada 13 - 17 iulie 2020
ASE, o varianta de licenta luata anual mai mereu in calcul de mii de studenti

Dragi candidati, felicitari pentru promovarea examenului de bacalaureat! Urmatorul pas in evolutia voastra il constituie Admiterea la facultate!

Sigur va ganditi sa optati pentru o universitate care sa va asigure, la absolvire, sanse maxime de a va construi o cariera de succes, un viitor sigur, un loc de munca ofertant. Alege un Lider si vei deveni un Lider!

Academia de Studii Economice din Bucuresti, liderul invatamantului superior economic si de administratie publica din Europa de Sud-Est, va ofera oportunitatea de a va cladi un astfel de viitor si de a face parte dintr-o comunitate universitara de prestigiu, cu cea mai buna insertie a absolventilor pe piata muncii autohtone, conform QS World University Rankings. 85% dintre absolventi isi gasesc de lucru in primele 6 luni de la terminarea facultatii, in domeniul studiat.

Pentru Admiterea 2020, ASE scoate la concurs, la cele 35 de programe universitare de licenta, peste 7 300 de locuri, dintre care peste 6 400 la invatamantul cu frecventa si 900 de locuri la invatamantul la distanta si cu frecventa redusa.

Candidatii la programele universitare de licenta ale ASE pot urma una dintre cele 12 facultati ale universitatii: Administrarea afacerilor cu predare in limbi straine; Administratie si Management Public; Business si Turism; Cibernetica, Statistica si Informatica Economica; Contabilitate si Informatica de Gestiune; Drept; Economie Agroalimentara si a Mediului; Economie Teoretica si Aplicata; Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori; Management; Marketing; Relatii Economice Internationale.

"Dragi candidati,

Va invit sa alegeti Academia de Studii Economice din Bucuresti, liderul invatamantului economic si de administratie publica din Europa de Sud-Est, la absolvirea careia va veti bucura de o buna insertie pe piata muncii si de un job de calitate, care sa va ofere o viata profesionala frumoasa si implinita!

Din grija pentru sanatatea voastra, desfasuram concursul de admitere in acest an integral online, pe platforma admitere.ase.ro. Traditia si dinamica, stransa legatura cu mediul de afaceri, oportunitatile de invatare, numeroasele burse de studii, mobilitatile internationale, conditiile noastre bune de cazare sunt cateva dintre argumentele pentru care Universitatea din Piata Romana poate constitui o optiune inspirata, sigura si de perspectiva pentru voi! Succes, dragi candidati!" prof. univ. dr. Nicolae Istudor, Rector.

Anul acesta, concursul de admitere se desfasoara exclusiv ONLINE, pe platforma admitere.ase.ro, in semn de grija si respect fata de sanatatea candidatilor nostri.

Candidatii vor incarca documentele de concurs pe platforma admitere.ase.ro, selectand optiunile pentru programele de studii alese.

Inscrierile incep luni, 13 iulie, si se incheie vineri, 17 iulie, ora 16.00 (detalii).

ASE desfasoara concursul de admitere la programele universitare de licenta dupa aceleasi principii, ca in anii precedenti.

Pasii catre Admiterea la ASE sunt:

- eseul motivational;

- testul de competenta lingvistica - pentru candidatii care opteaza pentru programe cu predare in limba straina si nu au certificate de competenta lingvistica recunoscute de ASE;

- media generala de admitere, calculata ca medie ponderata intre media obtinuta la examenul de bacalaureat (70%) si media anilor de studii (30%).

Proba scrisa eliminatorie de competenta lingvistica pentru programele de studii cu predare intr-o limba straina se poate echivala cu certificate de competenta lingvistica recunoscute de ASE. De asemenea, nu dau test de competenta lingvistica candidatii care au absolvit studiile liceale organizate in limba straina a programului de licenta pentru care opteaza.

Taxa de inscriere la programele universitare de licenta, invatamant cu frecventa este de 120 de lei (include doua optiuni), iar taxa pentru fiecare optiune suplimentara este de 40 lei. Taxa de inscriere la programele universitare de licenta, invatamant la distanta si cu frecventa redusa este de 145 lei, indiferent de numarul optiunilor. Taxa de inscriere si suma aferenta optiunilor se achita electronic - detalii.

Accesati pagina speciala Admitere Licenta 2020, care va ofera posibilitatea de a afla care sunt materiile pe care le veti studia pe parcursul anilor de facultate, dar si oportunitatile de angajare oferite, conform Clasificarii Ocupatiilor din Romania.

https://s2.ziareromania.ro/?mmid=6df1556335d48a9702

Informatii complete despre admiterea la ASE pot fi consultate pe Admitere Licenta 2020 si pe pagina oficiala de Facebook. Informatii suplimentare pot fi obtinute prin e-mail admitere@ase.ro, telefonic 021.319.19.00/01, interior 360, 306 sau prin Zoom, Skype, Google meet.

ASE ofera anual aproximativ 3.400 de burse:

* burse de excelenta - intre 1 000 si 1 500 lei/luna;

* burse de performanta - intre 1 000 si 1 400 lei/luna

* burse de merit - 750 lei/luna;

* burse sociale - 600 lei/luna;

* burse sociale ocazionale - 600 lei/semestru.

Puteti pleca la bursa in strainatate, pentru un semestru sau chiar un an intreg, cu una dintre cele peste 550 de burse Erasmus, chiar dupa primul an de facultate.

Campusul universitar:

* Intregul campus universitar are o pozitie excelenta pe harta capitalei - cursurile si seminariile se desfasoara in cele 7 cladiri din centrul Bucurestiului;

* Poti studia in spatii moderne de invatamant: sali de curs si amfiteatre dotate cu tehnologii de ultima generatie;

* Beneficiezi de 10 sali de lectura cu 400 000 de volume in biblioteca;

* Poti opta pentru unul din cele peste 4 600 de locuri in cele 12 camine ASE, toate situate in zone centrale ale orasului;

* Poti savura o mancare mereu variata, proaspata si gustoasa, la preturi studentesti, la Cantina Moxa si Cantina restaurant Cihoschi;

* Te mentii in forma in sali de sport ultramoderne (aerobic, fitness, baschet, fotbal, volei etc.).

Ca student la ASE, ai sanse maxime de a-ti construi o cariera frumoasa, cu un viitor sigur, sa-ti gasesti un loc de munca ofertant si sa devii un om de succes.

Implica-te, fii activ si alege un Lider! Cu siguranta vei deveni un Lider!

Film de prezentare al Academiei de Studii Economice din Bucuresti.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#admitere, #scoala, #ASE, #examen licenta , #admitere