Aceasta metoda noua GARANTEAZA ca peste 3 luni vei vorbi engleza la fel de fluent ca pe romana!

Advertorial
Vineri, 22 Ianuarie 2021, ora 12:46
29493 citiri
Aceasta metoda noua GARANTEAZA ca peste 3 luni vei vorbi engleza la fel de fluent ca pe romana!
Sursa: shutterstock

Proprietarii scolilor de limba engleza tremura pentru afacerile lor. Totul din cauza metodei romanesti inventata de curand pentru codarea automata a limbii in creier. Daca vrei sa vorbesti fluent engleza, fara sa-ti irosesti banii pe cursuri de limbi straine, pe tocirea cuvintelor inutile si fara sa te obosesti cu gramatica - aceasta metoda a fost creata pentru tine.

Multumita metodei codarii automate a limbii engleze in creier "absorbi" literalmente limba fara niciun efort in 3 luni sau mai repede. Multumita acestei metode:

  • ●Incepi sa castigi de 3, 5 si chiar de 10 ori mai mult, decat in prezent - multumita cunoasterii perfecte a limbii engleze vei primi promovarea la munca, sau iti vei gasi un post mult mai satisfacator.
  • ●Te vei simti sigur si in siguranta peste hotare - fara probleme vei comanda in engleza intr-un restaurant de peste hotare, te vei caza singur in hotel si vei putea cere indicatii de orientare.
  • ●Persoanele care stiu limba engleza nu vor mai rade niciodata de tine - iti vei suna familia si cunoscutii cu o engleza perfecta, fara urma de accent strain. Acum si tu vei putea sa ii corectezi pe altii - pentru ca atat accentul tau, cat si vocabularul va fi perfect.
  • Creierul tau "absoarbe" literalmente limba engleza ca un burete

    Poate crezi ca pentru a vorbi fluent, fara greseli si cu un accent perfect engleza trebuie sa participi luni de zile la cursurile din scolile de limbi straine. Acolo vei toci sute de cuvinte in engleza care probabil si asa niciodata nu iti vor fi utile intr-o discutie normala. Sau vei sta cu orele asupra gramaticii care nu vrea sa iti intre in cap. Iar la final sa suporti injosirile profesorului, care iti corecteaza continuu accentul, sau iti aminteste ca folosesti un cuvant gresit.

    Ei bine - te inseli. Multumita noii metode inventate de cercetatorul roman vei incepe sa vorbesti fluent engleza in 3 luni - practic fara niciun efort din partea ta.

  • ●FARA CURS DE LIMBI STRAINE
  • ●FARA EFORT
  • ●IN ORICE LOC SI PERIOADA
  • 12 000 de cuvinte noi in 3 luni

    Cum este posibil? Ei bine - creierul tau este cea mai puternica masinarie din lume. Zilnic utilizeaza doar 10% din capacitatile sale. Multumita noii metode automate pentru codarea limbii activezi 90 de procente din posibilitatile creierului, iar multumita acesteia:

  • ●Dupa 2 saptamani vei avea in cap 4 - 6 mii de cuvinte noi in engleza - ceea ce iti permite sa comunici in engleza la un nivel de baza;
  • ●Dupa 6 saptamani in creierul tau vor fi codate fraze intregi in limba engleza - multumita acesteia iti vei comanda fara probleme cafeaua la restaurantul de peste hotare, vei intreba de drum si te vei descurca in situatii neasteptate - precum vizita la doctor.
  • ●Dupa 3 luni vei cunoaste 8-12 mii de cuvinte noi in limba engleza - iar frazele le vei construi cu aceeasi usurinta ca in romana. Vorbitorul englez nu va stii ca nu provii din Marea Britanie sau SUA. Accentul tau va fi ideal, iar in engleza vei stii sa vorbesti cu aceeasi exactitate si cu aceeasi libertate ca in romana.
  • Pentru a vorbi engleza la fel de fluent ca romana este suficient sa facem un singur lucru foarte simplu...

    Creatorul metodei pentru codarea automata a limbii engleze in creier si-a dorit ca de aceasta metoda sa poata profita cat mai multe persoane. De aceea i-a oferit forma inregistrarilor, pe care oricine le poate asculta in propria casa, la plimbare sau in orice alt loc. Este suficient sa introducem CD-ul in calculator, casetofon sau player portabil pentru a incepe sa invatam noile cuvinte, propozitii si fraze intregi in engleza. Pentru fiecare set este alaturat de asemenea Asistentul de Limba Personal, sub forma unei carti la indemana.

    Ei au profitat deja de metoda codarii automate a limbii in creier si vorbesc engleza ca britanicii nativi

    − Acum un an sotul a plecat in Anglia la munca, iar eu am ramas singura acasa cu fiica noastra de un an. Separarea a fost insuportabila, insa ma temeam sa merg intr-o tara straina fara a cunoaste bazele limbii. - Nici cumparaturi sa nu fac, voi fi o greutate pentru sot - ma gandeam. Cursurile de limbi straine nu erau o solutie pentru ca nu aveam cu cine sa imi las copilul. Cand am dat peste aceasta metoda pe Internet, m-am gandit ca poate fi potrivita pentru mine. Nu trebuie sa ies din casa si nici sa ma obosesc, iar engleza imi intra singura in cap. Am ascultat inregistrarile cand ma ocupam de cea mica, in timpul treburilor casnice si chiar adormind. Si dupa 2 luni aveam engleza la degetul mic. Puteam sa ma alatur sotului in Anglia fara teama. Acum fiica merge aici la cresa, iar eu am o munca excelenta. Recomand aceasta metoda oricui! - Cristina Tarescu, 32 de ani, a invatat engleza in 2 luni

    − Aveam un motiv pentru a invata engleza - pentru a ma intelege cu nepotul. Fiica mea acum 10 ani a plecat in Scotia si acolo s-a casatorit cu un localnic. Eu, din pacate, nu stiam deloc engleza, asadar nici cu cumnatul, nici cu nepotul nu puteam vorbi liber. Multumita acestei metode literalmente am "absorbit" engleza in 3 luni. Am ascultat aceste inregistrari, dupa care in urmatoarea zi stiam cum sa spun in engleza "Ce faci", sau "Hai la plimbare". Dupa 3 luni vorbeam deja de parca m-am nascut in Anglia. Niciodata nu voi uita acest sentiment, cand i-am spus pentru prima data nepotului "Sunt bunicul tau", iar el mi-a zambit. Aveam lacrimi in ochi. Nu exista o metoda mai buna pentru a stapani engleza! - Eugen Baltan, 72 de ani, a stapanit engleza in 3 luni

    Cum sa profitati de metoda codarii automate a limbii engleze in creier?

    Toti cititorii nostri au dreptul sa primeasca metoda cu un discount mare. Pentru a beneficia de oferta este suficient sa apesi pe link-ul de mai jos:

    Obtine metoda cu finantare si invata engleza in 3 luni >>

    Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
    Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
    Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
    Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
    Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
    Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
    #engleza, #invatare engleza, #Limba engleza , #engleza