Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Scoala > admitere
A   A   A

Academia de Studii Economice din Bucuresti scoate la concurs 7219 locuri la programele de studii universitare de licenta

Academia de Studii Economice din Bucuresti scoate la concurs 7219 locuri la programele de studii universitare de licenta
Academia de Studii Economice din Bucuresti, liderul invatamantului superior economic si de administratie publica din Europa de Sud-Est, universitatea cu cea mai buna insertie a absolventilor pe piata muncii autohtone, anunta scoaterea la concurs a 7219 locuri pentru admiterea la programele universitare de licenta, dupa cum urmeaza:

- la invatamantul cu frecventa - 2877 de locuri la buget si 3392 de locuri la taxa;

- 950 de locuri pentru invatamantul la distanta si cu frecventa redusa.

ASE ofera 24 de programe universitare de licenta cu frecventa, care pot fi urmate in limbile romana, engleza, franceza sau germana si 11 - pentru invatamantul la distanta si cu frecventa redusa.

Inscrierile pentru admiterea la programele universitare de licenta au loc in perioada 15 - 19 iulie, intre orele 8:00 - 16:00.
Admiterea se desfasoara prin concurs, bazat pe:

- eseu motivational;
- proba scrisa de competenta lingvistica - pentru candidatii care opteaza pentru programe cu predare in limba straina;
- media generala de admitere, calculata ca medie ponderata intre media obtinuta la examenul de bacalaureat (70%) si media anilor de studii (30%).


Cu o traditie centenara, ASE este o universitate dinamica, intr-o adaptare permanenta la cerintele economiei de piata si are o buna reputatie internationala, concretizata in situarea pe pozitii notabile in clasamentele internationale de prestigiu:

- In Top Shanghai, clasamentul cu cea mai mare autoritate din lume, ASE este cea mai bine pozitionata universitate romaneasca pentru domeniile Economie, Administratie publica, Administrarea afacerilor si Management;
- ASE este universitatea cu cea mai buna reputatie in randul angajatorilor din Romania, conform clasamentului QS World University Rankings 2018; 81,35% dintre absolventi isi gasesc de lucru in mai putin de 3 luni de la terminarea facultatii;

- ASE ocupa locul 1 in Romania in domeniul Stiintelor sociale, precum si locul 501+ in lume in domeniul Administrarea afacerilor si economie, in clasamentul Times Higher Education World University Rankings 2019 by Subject;

- ASE este pozitionata pe locul 101-200 in clasamentul Times Higher Education University Impact Rankings 2019;

- ASE a obtinut calificativul maxim in clasamentul U-Multirank 2019 la criteriile: Orientare internationala, Implicare regionala si Cercetare.
Avand o pozitie excelenta pe harta capitalei, cele 7 cladiri ale campusului universitar se afla in centrul Bucurestiului si dispun de spatii moderne de invatamant: sali de curs si amfiteatre dotate cu tehnologii de ultima generatie, 10 sali de lectura cu peste 400000 de volume, sali de sport ultramoderne etc.

ASE pune la dispozitia viitorilor sai studenti cca 3400 de burse de performanta, studiu si sociale, peste 500 de burse Erasmus, peste 5000 de locuri in caminele proprii. Academia de Studii Economice din Bucuresti ofera oportunitatea de numeroase stagii si programe de internship la mari companii romanesti si multinationale.

"Dragi candidati la Academia de Studii Economice din Bucuresti,
Va invit sa va alaturati cu toata increderea celor peste 22 000 de studenti ai celei mai performante universitati economice si de administratie publica din Europa de Sud-Est.
Eu insumi sunt mandru sa fiu absolventul ASE, pe care o slujesc din momentul in care am incheiat studiile superioare.


Pentru Admiterea din acest an, ASE scoate la concurs o oferta generoasa de programe si locuri, la buget si taxa, pentru toate ciclurile si formele de invatamant - licenta, masterat, doctorat.

Este important, cand decideti optiunile pentru viitorul vostru, sa luati in calcul reputatia ASE in randul angajatorilor si gradul foarte bun de insertie a absolventilor nostri pe piata muncii pentru ca, sunt sigur, fiecare dintre voi doreste sa-si gaseasca un job ofertant la finalizarea studiilor superioare.

Va doresc, dragi candidati, sa faceti cea mai potrivita alegere pentru viitorul vostru.
Alegeti un Lider si veti deveni un Lider!"
, Prof. univ. dr. Nicolae Istudor, Rectorul ASE
Alege un Lider si vei deveni un Lider! Diploma de absolvent al ASE constituie garantia unui viitor sigur.

Informatii complete, actualizate permanent, despre admiterea la ASE pot fi consultate pe pagina dedicata Admitere ASE 2019, care reflecta intreg procesul de admitere.

Accesati permanent pagina oficiala de Facebook ACADEMIA DE STUDII ECONOMICE DIN BUCURESTI.
Facebook ShareTweet
 Marti, 25 Iunie 2019, ora 09:00
 Autor:Advertorial

 Articol citit de 1827 ori

Citeste si: