Coșmarul unei adolescente agresate sexual la școala de șoferi: „Mi-aţi cerut scuze, da' eu mă trezesc noaptea din somn, tresar”

Luni, 28 Martie 2022, ora 03:19
13353 citiri
Coșmarul unei adolescente agresate sexual la școala de șoferi: „Mi-aţi cerut scuze, da' eu mă trezesc noaptea din somn, tresar”
Adolescenta a sesizat Poliția în urma agresiunii FOTO Pixabay

Un instructor auto în vârstă de 67 de ani din Brăila a fost condamnat definitiv la trei ani de închisoare cu suspendare și plata unor daune de 5.000 de lei pentru că a agresat-o sexual pe o cursantă care era la data faptei încă minoră, neavând împlinită vârsta de 18 ani.

Agresiunea a avut loc în noiembrie 2020. Adolescenta era la cursul de condus și se afla la volan, cu instructorul pe scaunul din dreapta. La un moment dat, instructorul auto a agresat-o sexual pe fată: „a atins-o, a mângâiat-o şi ciupit-o în zona genitală cu degetele, a mângâiat-o în zona sânilor şi a sărutat-o pe sâni, pe frunte şi pe buze”.

Instructorul a încercat și cu mama fetei

În prima fază adolescenta s-a blocat, dar a reușit să se opună agresiunii instructorului, iar când a coborât din mașină și-a anunțat mama că a fost pe punctul de a fi violată. Audiată în calitate de martor, mama fetei, care a fost la rândul său eleva instructorului auto, a declarat că si faţă de ea instructorul a făcut mai multe gesturi cu conotație sexuală sau a folosit replici de flirt, în sensul că o atingea în permanență cu mâna pe piciorul drept și umărul drept cu toate că nu era cazul.

Femeia a mai declarat că la un moment dat instructorul a atins-o pe umărul drept și a început să tragă de breteaua sutienului şi pentru nu se mai oprea, i-a solicitat să se oprească și să o lase în pace pentru a se putea concentra la condus.

„Am vrut să te bucuri şi tu”

În urma plângerii depuse de fată la Poliție, instructorul a fost înregistrat vorbind cu fata despre incident. Practic, adolescenta s-a sunat să discute despre ce s-a întâmplat și de ce a agresat-o sexual:

VICTIMA: Vreau să stabilim ce s-a întâmplat...Vreau să ştiu exact ce aţi văzut la mine...De ce aţi făcut chestia asta?

INSTRUCTORUL: Băi, M....Am vrut să te bucuri şi tu. Am văzut că-ţi plăcea, că...când îţi făceam complimente...

VICTIMA: Nu mi-a plăcut.

INSTRUCTORUL: Bine. Şi nu puteai să-mi spui?

VICTIMA: Păi, nu mi-a plăcut. Eu v-am dat la o parte...

INSTRUCTORUL: Bine...

VICTIMA: Dar după asta, tot aţi încercat. Mie mi-a fost am...Nu mi s-a întâmplat asta vreodată să...

INSTRUCTORUL: Bine, mă, M.. Bine. Lasă, că vorbim când ne vedem, da?

Când vrei tu, atunci mă suni şi ne-ntâlnim. Mâine vrei să vii cu...Mâine vrei să vii cu B.? Vrei să mă duc eu cu el să vină la...Nu mâine, sâmbătă?

VICTIMA: Nu ştiu...

INSTRUCTORUL: Bine.

VICTIMA: Că o să am treabă.

INSTRUCTORUL: Bine, atunci! Aia mică ce face? Cu cine este?

VICTIMA: Nu ştiu. Da' vreau să vorbim acuma, că...Nu...

INSTRUCTORUL: Hai, mă! Zi-mi ce vrei!

VICTIMA: Păi, nu mi-a plăcut când mi-aţi băgat mâna jos...

INSTRUCTORUL: Am înţeles. Ţi-am cerut scuze. Gata! Asta este.

VICTIMA: Păi, mi-aţi cerut scuze, da' eu mă trezesc noaptea din somn. Tresar...Nu pot să mă liniştesc.

INSTRUCTORUL: Linişteşte-te! Te-am rugat de ieri. Bine. Zici că nu s-a întâmplat şi gata. Nici mie nu mi-e bine, să ştii. Bine...Ne auzim mai...

VICTIMA: Şi dacă o...continuăm...Dacă se repetă?

INSTRUCTORUL: M., ţi-am promis pe cuvânt de onoare? Ce-am vorbit noi amândoi? Am fost ca nişte oameni serioşi, da? Ne-am ocupat unul de altul...Ne-am...Am învăţat tot ce trebuie...îţi promit că vei fi şofer...Asta este! Bine. îţi cer scuze încă o dată şi...Vorbim altă dată. Pa-pa!

VICTIMA: Aăă...

INSTRUCTORUL: Da.

VICTIMA: Pot să vă mai întreb ceva?

INSTRUCTORUL: Te rog!

VICTIMA: V-a plăcut de mine?

INSTRUCTORUL:...(râde). Hai mă, ce dracu'! Eu simt om bătrân, măi, M.! Bine.

VICTIMA:Păi, şi de ce mi-aţi pus mâna pe sâni şi mâna jos?

INSTRUCTORUL: Bine!Bine! Lasă, gata! Pa-pa!

VICTIMA: La revedere!

Ulterior, și într-o înregistrare cu iubitul fetei, cel care i-a și recomandat tinerei cu cine să facă școala de șoferi, instructorul recunoaște agresiunea sexuală, dar minimalizează gravitatea faptei. „Crede-mă, pe cuvântul meu, atâta, am mângâiat-o!", îi spune instructorul tânărului.

La proces, instructorul auto a recunoscut acuzațiile, cerând să fie judecat în procedură simplificată, care îi aduce o reducere cu o treime a pedepsei. În urma procesului, bărbatul a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare și plata unor daune de 5.000 de lei (adolescenta a cerut 200.000 de euro).

„Instanţa a avut în vedere totodată faptul că inculpatul a avut o atitudine sinceră, recunoscând fapta comisă, infracţiunea care formează obiectul dosarului reprezentând un incident izolat în viaţa inculpatului”, se arată în sentința de condamnare a instructorului auto.

Un adolescent de 17 ani a fost arestat preventiv, după ce a atins o tânără în zonele intime, în timp ce se afla într-un autobuz
Un adolescent de 17 ani a fost arestat preventiv, după ce a atins o tânără în zonele intime, în timp ce se afla într-un autobuz
Poliția din Argeș anunţă că încă un tânăr de 17 ani, care la începutul lunii martie a agresat sexual o fată, într-un autobuz, atingând-o în zonele intime a fost arestat preventiv....
O femeie din Tulcea a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, după ce și-a abuzat sexual fiica de 13 ani
O femeie din Tulcea a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, după ce și-a abuzat sexual fiica de 13 ani
Caz revoltător în Tulcea. O femeie a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzată că și-a abuzat sexual fiica de 13 ani, apoi a filmat-o și a trimis imaginile unui bărbat pe...
#scoala de soferi, #agresiune sexuala, #adolescenta, #instructor auto , #justitie