Cum îți poți schimba viața radical într-un singur an. 30 de lucruri controversate care te vor face să te simți mai bine

Luni, 04 Iulie 2022, ora 01:34
10894 citiri
Cum îți poți schimba viața radical într-un singur an. 30 de lucruri controversate care te vor face să te simți mai bine
Oamenii trebuie să muncească ca să își schimbe cursul vieții FOTO Unsplash

Oamenii simt adesea că nu sunt mulțumiți cu viața pe care o au, se simt triști, adună frustrări, li se pare că sunt urmăriți de ghinion și că lucrurile bune nu mai vin niciodată.

Atunci când ajungem într-un impas, primul pas este să-l conștientizăm, iar al doilea să ieșim din el. Și atunci cea mai comună întrebare este ”Cum fac asta?”.

Puteți începe prin a face 30 de pași simpli, care vă vor schimba cursul vieții în decurs de un an, potrivit medium.com.

30 de pași ca să îți schimbi viața într-un an

1. Dacă ești singur, încearcă să cunoști cât mai mulți oameni noi. Doar așa îți vei da seama că legăturile fără sens nu sunt răspunsul la problemele tale.

2. Începe să scrii online. Nu pentru a atrage atenția celorlalți, ci pentru că e un mod bun de a învăța și de a cimenta informații în creier. În plus, noi toți consumăm conținut online zilnic.

3. Organizează-ți biroul. Un mediu de lucru dezordonat este foarte dăunător pentru sănătatea mentală.

4. Fă sport. Atunci când îți pui corpul în mișcare, pare că toată viața ta va progresa. În plus, endorfinele care se eliberează în sânge ulterior te vor ajuta să te relaxezi.

5. Nu îți mai compara viața cu a celorlalți. Toți suntem diferiți și avem avantaje distincte.

6. Ascultă muzica cu care ai crescut. Îți va stârni amintiri care te vor ajuta să decizi ce vei face în viitor.

7. Ieși în oraș și petrece până la cinci dimineața.

8. Ia-ți o slujbă la întâmplare. Cu cât mai rău, cu atât mai bine. Fă-o doar pentru a-ți reseta creierul. Pe măsură ce avansăm în carieră, prestigiul începe să devină implicit. Dar o slujbă oarecare te poate face să înveți din nou să fii umil.

9. Dă vina pe o persoană necunoscută de internet pentru problemele tale. Nu vei rezolva nimic, dar te va ajuta să te descarci.

10. Cere-i apoi scuze persoanei respective. Să îți ceri scuze față de oamenii față de care ai greșit este o super putere. Așa îți dai seama că ai rănit multă lume.

11. Iartă-l și pe bătăușul din școala ta, chiar dacă s-a întâmplat cu o grămadă de ani în urmă. Când ierți oamenii, ți se reduce încărcătura mentală. Oamenii au în ei prea multă ură îngropată adânc.

12. Sari în avioane, urcă în trenuri. Mergi în călătorii de fiecare dată când se ivește ocazia. Perspectivele ți se vor schimba.

13. Urinează într-un loc public. Vei simți o adevărată eliberare.

14. Când ești la cafenea, cumpără cafea pentru toți cei care sunt la coadă, în spatele tău. Bunătatea face lumea să se învârtă. Acest gest îți va schimba starea de spirit.

15. Mergi la terapie. Dacă apelezi la ajutor profesional nu înseamnă că ești slab. Te va face mai puternic deoarece doar oamenii curajoși sunt capabili să ceară ajutorul. Așa îți vei rezolva problemele, mai ales pe cele din copilărie care îți inundă creierul.

16. Învățați să cântați la un instrument. Trebuie să țineți ritmul, ceea ce vă va ajuta creierul să se focuseze.

17. Schimbă-ți șeful.

18. Câștigă bani online. Mai multe venituri stabile vă vor ajuta să vă relaxați. Dacă mintea îți este mereu la bani, va fi greu să te concentrezi pe schimbarea vieții tale.

19. Asumați-vă riscuri. Prea multe vieți se transformă în praf pentru că oamenilor le este frică să își asume riscuri. Nu trebuie să fie riscuri uriașe, dar alocați bani, timp și resurse noilor experiențe.

20. Aruncă lucrurile pe care nu le-ai mai folosit de mai bine de un an. Stocăm adesea amintiri în interiorul unor obiecte inutile. În plus, este ideal pentru psihic să locuim în spații aerisite, curate și organizate.

21. Blochează trolii de pe rețelele sociale.

22. Nu îți împărtăși gândurile pe platformele sociale unde anumite postări care nu corespund standardelor sunt cenzurate.

23. Stai mai puțin pe TikTok. Îți distruge capacitatea de atenție și e un mod de a deveni dependent de dopamină.

24. Treci de la Netflix la cărți. Cuvintele au un impact diferit asupra creierului tău.

25. Ia-ți notițe și idei din cărți și împărtășește-le cu ceilalți.

26. Devino obsedat de ceva. Obsesia este o pasiune secretă care nu a fost încă etichetată.

27. Spune o minciună. Îți vei da seama că cel pe care îl minți cel mai des ești chiar tu.

28. Încearcă să mănânci mai multe plante. S-ar putea să îți schimbe energia.

29. Încearcă să meditezi.

30. Ia-le interviuri celor dragi referitor la viața lor. Într-o zi va fi tot ce ți-a rămas de la ei și te vei bucura că ai făcut-o.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Nicușor Dan este susținut la aceste alegeri de Dreapta Unită, formată din USR, FD și PMP. Edilul, care are de dus o luptă dificilă cu Cristian Popescu Piedone, a ieșit la atac, în cadrul...
Ludovic Orban, dezlănțuit: „Nu mi-e frică de voi, securiștilor!". Fostul premier a anunțat prima reformă a alianței FD+USR+PMP
Ludovic Orban, dezlănțuit: „Nu mi-e frică de voi, securiștilor!". Fostul premier a anunțat prima reformă a alianței FD+USR+PMP
Ludovic Orban face mare scandal din opoziție. Fostul premier, fost lider al PNL, se află într-un război continuu după ce Klaus Iohannis l-a trecut pe „linie moartă". Ludovic Orban este...
#schimbare viata ta, #Obiceiuri, #pasi, #fericire , #stiri life style