Primul domeniu schiabil din România care conectează șase locații. Se deschide în Harghita

Vineri, 21 Ianuarie 2022, ora 00:19 7450 citiri
Ski Harghita include 12 pârtii de schi din 6 locații. FOTO Consiliul Județean Harghita

Sezonul de schi e în plină desfășurare și pentru pasionații acestui sport calitatea serviciilor oferite de domeniile schiabile este esențială. Primul domeniu schiabil din România ce conectează șase locații, Ski Harghita, se deschide în curând.

Consiliul Județean Harghita, prin ADI Harghita, precizează că Ski Harghita este prima regiune de schi din România, care în prezent include 12 pârtii de schi din 6 locații. Pârtiile de schi pe care se va putea face accesul cu aceeași cartelă se află pe o rază de 100 de kilometri, în zonele Bucin, Borsec, Miercurea Ciuc şi Băile Homorod.

Accesul pe aceste pârtii se va putea face de sâmbătă, 22 ianuarie, utilizând o singură cartelă ce poate fi achiziționată la pârtia de schi aleasă.

În acest sens au fost distribuite către operatorii domeniilor schiabile 14.000 de cartele.

“Turismul devine din ce în ce mai puternic în județul Harghita. Prin ADI Harghita, sub coordonarea vicepreședintelui consiliului județean, Biró Barna Botond și a directorului Szabó Károly am reușit să dezvoltăm servicii care sunt Family Friendly. Mergem mai departe și pe lângă oferta de schi vom include și oferte de wellness, astfel încât, printr-o singură aplicație, să poată fi accesate cât mai multe servicii. Dorim prin diversificarea serviciilor să oferim posibilitatea familiilor din județul Harghita să obțină venituri din turism dar și din promovarea și comercializarea produsele locale, tradiționale și ecologice”, spune Borboly Csaba, președintele Consiliului Județean Harghita.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News