Reacția lui Cătălin Drulă la măsurile ridicole luate de PNL după scandalul din Mogoșoaia: ”Manevră clasică la șmecherie”

Vineri, 28 Ianuarie 2022, ora 17:23 3974 citiri
Cătălin Drulă a fost ministru al Transporturilor în Guvernul Cîțu FOTO Facebook / Cătălin Drulă

Fostul ministru al Transporturilor Cătălin Drulă a criticat vineri, 28 ianuarie, decizia PNL de a-l suspenda din partid pe liderul din Ilfov, Hubert Thuma, care a agresat-o pe colega sa din USR Felicia Ienculescu-Popovici.

Într-un mesaj postat pe Facebook, vicepreședintele USR a criticat lipsa de decență din PNL și și-a exprimat dezamăgirea și față de reacția liderului PMP, Cristian Diaconescu.

Măsura privind suspendarea din partid a șeful PNL Ilfov nu este decât ”o manevră clasică de șmecherie”, spune fostul ministru.

”Unul dintre patronii gangsterilor din Mogoșoaia, șeful PNL Ilfov, Hubert Thuma, a ieșit cu clasica batistă pe țambal: consilierul violent este suspendat “din funcțiile din partid”. Manevră clasică la șmecherie, omul rămâne consilier bun la ridicat mâna pentru tunuri, “zicem și noi că l-am suspendat din funcțiile din partid până la finalizarea anchetei, trece scandalul și aia e”.

Vă dați seama ce puțină rușine le e dacă pentru amenințarea explicită cu schilodirea unei femei “chiar dacă fac pușcărie 7-9 ani”, tratamentul e ca cel al unei mici crize de imagine, “ne facem și noi că i-am făcut ceva și continuăm”. Mafie as usual - ca să parafrazăm celebra expresie.

Aș face apel la responsabilitatea lui Cîțu să-l demită pe acest individ. Dar cunoscându-l la prima mână, știu că e degeaba. Poate colegii săi din Biroul Executiv al PNL se simt totuși. Sunt oameni care mai au decență acolo.

PS: Același tratament și la PMP - dezamăgire mare și reacția dlui. Diaconescu față de celălalt consilier”, a scris Drulă pe Facebook.

Vineri, polițiștii din Ilfov au anunțat că au întocmit dosar penal pentru ultraj în cazul scandalului de joi seara de la Consiliul Local Mogoșoaia.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii