Decizia judecătorilor după scandalul monstru de la înmormântarea fetei de 13 ani, din Târgoviște: ”Începe o anchetă împotriva polițiștilor”

Miercuri, 31 August 2022, ora 17:45 3363 citiri
Participanţii la înmormântare au devenit violenți după schimbarea traseului cortegiului funerar FOTO captură video

Inculpații în dosarul deschis după scandalul izbucnit la Târgoviște, în timpul înmormântării fetei de 13 ani care a fost accidentată mortal pe trecerea de pietoni, au fost puși sub control judiciar.

Anunțul a fost făcut miercuri, 31 august, de avocatul Adrian Cuculis.

”Toți inculpații din dosarul scandalului din Târgoviște, dintre participanții la cortegiu funerar și poliție, au primit astăzi control judiciar. În esență se pot deplasa la locurile de muncă. Dosarul parchetului se clatină serios fiindcă imaginile pe care se tot baza atât de mult procurorul de caz sunt atât de neclare încât nu prea pot recreea filmul violențelor. Astfel ne așteptăm și vom cere chiar și clasarea cauzei pentru toți cei 8 inculpați, pentru că există dubii serioase cu privire la cine și cum ar fi săvârșit violențele. În schimb, începe anchetă serioasă împotriva polițiștilor care se văd pe imagini cum îl calcă pe cap pe unul dintre participanți, care era deja la pământ”, a anunțat avocatul Adrian Cuculis.

Scandalul a avut loc în iulie, după ce participanţii la înmormântare i-au lovit pe poliţiştii care nu le-au permis să intre cu cortegiul funerar pe strada unde locuieşte şoferul aflat la volanul maşinii implicate în accident. Video-ul poate fi vizionat AICI.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com