Simion și Șoșoacă, noi scandaluri în Parlement. ”Este Ziua îndrăgostiţilor, credeam că vom marca altfel această relaţie de iubire dintre noi”

Luni, 14 Februarie 2022, ora 19:45
4412 citiri
Simion și Șoșoacă, noi scandaluri în Parlement. ”Este Ziua îndrăgostiţilor, credeam că vom marca altfel această relaţie de iubire dintre noi”
George Simion făcând live în Parlament FOTO captură Facebook/ George Simion

Senatoarea Diana Șoșoacă și liderul AUR au fost protagoniștii unor scandaluri în Parlament, luni, 14 februarie.

Diana Șoșoacă a fost nemulțumită că nu i s-a dat cuvântul, dar și pentru că i s-a spus să poarte masca de protecție, potrivit Digi 24. De partea cealaltă, George Simion, liderul AUR i-a supărat pe colegii săi cu filmările pe Facebook.

Deputații USR au spus că se simt hărțuiți de Simion

Deputații USR au transmis, de la tribună, că se simt hărțuiți de George Simion și au cerut aplicarea de urgență a regulamentului adoptat săptămâna trecută, deși tot ei au atacat la Curtea Constituțională modificările făcute în el.

Însă George Simion a anunţat în plenul Camerei Deputaţilor că va continua să facă live-uri din sala de şedinţe până când Curtea Constituţională se va pronunţa asupra modificărilor aduse Regulamentului.

„Tocmai mi-aţi interzis să fac live-uri pe Facebook de aici, de la tribuna Parlamentului, şi vreau respectuos să vă spun că, până se va pronunţa Curtea Constituţională, voi continua să fac live-uri pe Facebook şi sper să nu mă sancţionaţi foarte grav.

Mai cu milă, mai cu milă, pentru că ai noştri colegi de la PNL tocmai au propus sancţionarea mea. Hai să vedem ei cum vor fi sancţionaţi! Domnul Fălcoi a spus că sunt drogat sau par drogat”, a afirmat George Simion.

Vicepreședintele Camerei Deputaților, Daniel Suciu, a încercat să facă un spirit de glumă.

„Este Ziua îndrăgostiţilor, credeam că vom marca altfel această relaţie de iubire dintre noi, probabil că mai după-amiază ne vom comporta puţin mai romantici”, a replicat Daniel Suciu.

Liderul deputaţilor PNL, Gabriel Andronache, a precizat că nu sunt interzise live-urile din plen, dar acestea trebuie să se facă din zona grupurilor parlamentare.

„Colegului Simion îi dau două răspunsuri. Nu am interzis live-urile din sala de plen, dar astea se realizează, aşa cum faceţi, din zona grupului parlamentar pe care îl reprezintă fiecare parlamentar în parte.

Iar în privinţa celorlalte aspecte pe care le-a semnalat domnul lider de grup, îi reamintesc că hotărârile Camerei Deputaţilor intră în vigoare de la data publicării în Monitorul Oficial. Modificarea Regulamentului este publicată în Monitorul Oficial, deci este în vigoare”, a spus Andronache.

USR a atacat modificarea Regulamentului la CCR, dar cere aplicarea lui.

Diana Șoșoacă s-a certat cu Alina Gorghiu

În Senat, Diana Șoșoacă s-a certat cu Alina Gorghiu din cauza măștii de protecție.

”Nu mai dați cuvântul!” a cerut Gorghiu. iar Șoșoacă a replicat: ”De ce? Unde zice? Dumneavoastră faceți legea? Nu știți legea, dumneavoastră nu știți legea!” a acuzat Diana Șoșoacă.

”Haideți, doamnă, că nu e circ aici. Nu aveți mască. Vă invit afară, puneți-vă masca! i-a spus Alina Gorghiu, care apoi s-a adresat colegei Nicoleta Pauliuc: Doamna Pauliuc, ați mai făcut sesizare la 112!”

Diana Șoșoacă a fost amendată pentru că nu a purtat mască în clădirea Senatului, deși legea o obligă. Pe 22 noiembrie, senatoarea PNL Nicoleta Pauliuc a sunat la 112 de la tribuna Senatului și a reclamat-o pe Diana Șoșoacă pentru nepurtarea măștii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ludovic Orban, dezlănțuit: „Nu mi-e frică de voi, securiștilor!". Fostul premier a anunțat prima reformă a alianței FD+USR+PMP
Ludovic Orban, dezlănțuit: „Nu mi-e frică de voi, securiștilor!". Fostul premier a anunțat prima reformă a alianței FD+USR+PMP
Ludovic Orban face mare scandal din opoziție. Fostul premier, fost lider al PNL, se află într-un război continuu după ce Klaus Iohannis l-a trecut pe „linie moartă". Ludovic Orban este...
Cu cine ar vrea PSD+PNL să-l înlocuiască pe Cătălin Cîrstoiu la alegerile pentru Primăria Capitalei
Cu cine ar vrea PSD+PNL să-l înlocuiască pe Cătălin Cîrstoiu la alegerile pentru Primăria Capitalei
Cătălin Cîrstoiu se pare că s-a dovedit a fi mai degrabă nepotrivit pentru a candida din partea PSD+PNL pentru Primăria Capitalei. Astfel, alianța care formează și guvernul ar lua deja în...
#scandal george simion, #scandal diana sosoaca, #Parlament , #stiri Diana Sosoaca