Filmare intimă cu prim-ministra Finlandei, apărută pe internet. Sanna Marin dansează și se îmbrățișează lasciv cu o prietenă VIDEO

Joi, 18 August 2022, ora 11:32 20187 citiri
Sanna Marin apare alături de prietenii ei la o petrecere FOTO Twitter

Prim-ministra Finlandei, Sanna Marin, a intrat din nou în atenția mass-media după o filmare apărută pe internet în cursul zilei de joi, 18 august.

Sanna Marin este filmată la o petrecere în ipostaze intime alături de prieteni.

Videoclipul a fost difuzat la câteva zile după ce Marin s-a pozat într-o postură cool alături de Janita Autio, fotografa sa oficială.

Noile imagini au relansat valul de critici la adresa prim-ministrei Finlandei, care se bucură de simpatie la nivel mondial datorită aparițiilor sale mondene.

Mulți finlandezi acuză că Marin nu se poate concentra la îndatoririle guvernamentale și că ipostazele în care se prezintă public sunt nedemne pentru postul pe care-l ocupă.

Petrecerile Sannei Marin au devenit subiect de presă în timpul pandemiei, atunci când prim-ministra și-a lăsat intenționat acasă telefonul oficial pentru a nu fi deranjată în timpul unei distracții.

Echipa ei de securitate a încercat să o sune pentru a-i comunica faptul că intrase în contact cu o persoană depistată pozitiv la testul COVID.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News