Interesat de servicii de optometrie? EXPERTOPTIC este răspunsul

Advertorial
Miercuri, 31 August 2022, ora 18:46
3390 citiri
Interesat de servicii de optometrie? EXPERTOPTIC este răspunsul
FOTO: expertoptic.ro

Starea generală de sănătate este probabil un aspect la care fiecare dintre noi avem grijă în mod constant. Fără o stare fizică bună și fără sănătate nu putem face prea multe, nu ducem traiul dorit. Încadrăm aici și problemele de vedere. Atunci când vederea începe să fie încețoșată când dorim să vedem obiectele de la distanță sau de aproape înseamnă că există o problemă.

În astfel de situații pot fi și cei care sunt deja purtători de ochelari, dacă dioptria se modifică. Oricare ar fi situația veți avea nevoie la un moment dat de servicii de optometrie. EXPERTOPTIC poate fi locul perfect în care să mergeți în acest caz. Cu 6 locații diverse în țară cu siguranță le puteți trece pragul pentru a alege perechea de ochelari potrivită pentru dumneavoastră.

Servicii de optometrie complete și reparații în scurt timp

Echipa EXPERTOPTIC este cea care vă poate ajuta și în ceea ce privește reparațiile de ochelari. Dacă aveți ochelarii de mult timp și le-a căzut un șurub spre exemplu puteți merge la oricare dintre cele 6 locații din Suceava, Rădăuți, Fălticeni, Roman sau Botoșani (2 magazine fizice) și va fi înlocuit.

De asemenea, la oricare din locațiile amintite puteți beneficia și de reparațiile ce țin de flexuri, brațe, pernițe sau alte aspecte de acest gen. Nu tot ce se strică trebuie înlocuit, iar în materie de ochelari echipa EXPERTOPTIC vă ajută.

Multe dintre aceste reparații pot fi realizate pe loc. Există însă cazuri în care reparația poate dura mai mult, în special dacă este vorba despre o piesă pe care nu o au în magazin sau în funcție de gravitatea problemei.

Despre tipurile de rame și cum trebuie acestea alese

Persoanele purtătoare de ochelari au descoperit în timp ce fel de rame îi avantajează și chiar cu ce tipuri se simt mai confortabil. Cei care află pentru prima dată că au nevoie de ochelari pot fi luați într-un fel prin surprindere, poate fi instalată un soi de panică. Asta pentru că ideea de a purta ochelari poate părea un chin la început.

Secretul este să alegeți o pereche de ochelari care să vă avantajeze și cu care să vă simțiți cât mai confortabil. Pe parcursul zilei nici nu veți mai simți că îi purtați. Asta, desigur, dacă sunt aleși corect. La EXPERTOPTIC veți găsi nu doar un stoc variat în ceea ce privește ramele de ochelari, ci și o echipă dornică să vă ajute.

Veți fi ghidați pas cu pas în cazul în care aveți nevoie astfel încât să luați decizia potrivită. Cert este că puteți alege niște rame care oferă un câmp vizual mai larg sau niște variante mai mici, în funcție de fizionomia feței. Important este ca ochelarii să vă avantajeze, pentru că sunt până la urmă niște accesorii chic.

Branduri renumite, consultații gratuite

În stocul de produse de la EXPERTOPTIC veți descoperi rame de la branduri renumite pe care le veți prefera negreșit. Printre rafturi vă vor atrage privirile ochelarii moderni de la Guess probabil sau vă veți lăsa impresionați de designurile celor de la Furla, Police sau altele. Oricare ar fi decizia finală veți beneficia de prețuri avantajoase.

Ca și avantaj extra vă veți bucura să aflați că orice consultație va fi gratuită la cei de la EXPERTOPTIC. Vă puteți programa online sau telefonic la oricare dintre locațiile fizice și cu siguranță veți identifica pe rafturile magazinului perechea de ochelari ideală pentru dumneavoastră.

Accesați site-ul expertoptic.ro și aflați mai multe informații. De asemenea puteți alege de la ei și perechea de ochelari de soare ideală, care vă va proteja cu siguranță ochii.

Contact:

SUCEAVA: 0740 952 952

BOTOȘANI 1: 0744 754 754

BOTOȘANI 2:0755 538 538

RĂDĂUȚI: 0747 750 750

FĂLTICENI: 0751 341 341

ROMAN: 0755 589 589

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

De ce nu se împrumută căștile?
De ce nu se împrumută căștile?
Căștile sunt un focar de infecții, ca de altfel alte obiecte intens folosite, dar curățate foarte rar, atrage atenția Kelly Reynolds, expert în bacteriologie, conform 7sur7.be....
Ceapa și usturoiul verde, periculoase pentru organism. Când nu trebuie să le consumi
Ceapa și usturoiul verde, periculoase pentru organism. Când nu trebuie să le consumi
Primăvara se consumă cantități mari de ceapă și usturoi verde. Acestea sunt extrem de sănătoase și gustoase. Dau savoare mâncărurilor și sunt excelente consumate și ca atare, alături...
#sanatate, #optometrie, #expertoptic , #stiri sanatate