Teapa cu smartphone-uri Samsung e noua inselatorie de care sa te feresti

Autor: PLAYTECH
Vineri, 08 Septembrie 2017, ora 08:57
13236 citiri
Teapa cu smartphone-uri Samsung e noua inselatorie de care sa te feresti
Foto: PLAYTECH

Daca n-ai prins bilete gratis la Tarom sau easyJet, probabil ca speri la un telefon Samsung. Din nefericire, tot teapa e si ultimul viral.

De la pagini false ale vedetelor la virale cu bilete gratis de avion sau telefoane la preturi extraordinar de mici, in Internet poti sa ai oricand incredere ca va fi naiv si va da click. Cea mai noua forma de teapa e cu telefoane Samsung Galaxy S8 despre care afli doar ca au cutii deteriorate. Playtech.ro scrie despre mesajul primit de internauti pe WhatsApp.

"Mesajul pare legitim, site-ul pare cel oficial, doar ca baietii au lasat sa le scape cateva erori care te fac sa te prinzi ca e inselaciune", explica sursa citata.

Desigur, Samsung nu va oferi niciodata 1.000 de telefoane gratis, iar daca va face vreodata o pomana de tipul acesta, sigur va comunica puternic pe canalele sale oficiale, de la pagina de Facebook la reclame pe Internet si mailuri.

"Daca s-ar deteriora cutiile unor Galaxy S8, Samsung ar comanda alte cutii cu 5 bani bucata si le-ar schimba. In niciun caz nu le-ar face cadou aiurea", mai spune sursa citata.

Vezi ce ar trebui sa faci in caz ca primesti asa mesaje pe WhatsApp

Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini, deschizând posibilitatea utilizării sale chiar și pentru telefoanele mai vechi, începând cu cele care rulează Android 10. Aplicația Gemini,...
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Apple a lansat oficial în Statele Unite, pe 2 februarie, primul său headset de realitate mixtă, Apple Vision Pro. Acesta vine cu o ofertă bogată de peste 600 de aplicații și jocuri special...
#Samsung facebook inselatorie, #Samsung Galaxy8 gratuit teapa Whatsapp , #telefoane