Samsung si-a deschis magazin in Romania, singurul din Europa de Est

Sambata, 26 Mai 2012, ora 21:40
7927 citiri

Samsung, cel mai mare producator de smartphone-uri din lume, si-a deschis, vineri, magazin in capitala Romaniei, Bucuresti, fiind singurul magazin Samsung din Europa de Est.

Situat in centrul comercial Feeria, magazinul Samsung va gazdui o gama larga de smartphone-uri si tablete, pentru toate categoriile de consumatori, informeaza Capital.

Samsung Galaxy S III, comenzi de 9 milioane de unitati

"Oferim o gama larga de produse, de la feature phone-uri, la cele mai performante smartphone-uri, pentru categorii cat mai largi de consumatori, ceea ce ne-a determinat sa cream si acest spatiu, special pentru a expune gama noastra completa de produse", a declarat Mihaela Stanoiu, Marketing Manager Samsung Electronics Romania.

Magazinul este deschis in parteneriat cu Internity. "Inainte aici era un magazin Internity. Ne asteptam ca dupa acest parteneriat prezenta Samsung sa fie mult mai puternica, iar vanzarile sa fie mai mari cu 50-60%, fata de cat avea Internity inainte", a declarat pentru Capital Sorin Manea, Head of Telecom Division, Samsung Electronics Romania.

Intrebat daca Samsung are de gand sa mai deschida si alte magazine in tara noastra, Manea a spus ca nu exista aceasta intentie in viitorul apropiat. Acesta a mai spus ca acest magazin este singurul magazin din Europa de Est. "Mai exista unul deschis recent in Paris, unul la Londra si altele in Statele Unite", a afirmat Manea.

Magazinul Samsung are o suprafata de aproximativ 80 de metri patrati si va fi deschis in fiecare zi, intre orele 10.00-22.00.

Samsung Galaxy S III a fost lansat - vezi ce stie sa faca (Video)

Odata cu deschiderea magazinului, in perioada 25-31 mai, Samsung le va oferi tuturor celor care vor cumpara un telefon mobil sau o tableta un incarcator auto cadou.

De asemenea, cinci dintre cei care vor achizitiona noul Samsung Galaxy S III din magazinul Samsung in perioada 1 iunie-30 iunie vor putea putea castiga contravaloarea telefonului achizitionat.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Un alt obiectiv al Green Deal pare să fie lăsat uitării: Ponderea transportului rutier de mărfuri a crescut în zece ani
Un alt obiectiv al Green Deal pare să fie lăsat uitării: Ponderea transportului rutier de mărfuri a crescut în zece ani
Comisia Europeană își propunea, prin Green Deal, ecologizarea transportului de marfă, prin urmare, atragerea a cât mai multe companii de transport de marfă pe calea ferată. Însă în...
De ce a renunțat Alfa Romeo la numele "Milano" pentru un nou SUV. Care este noul nume ales de companie
De ce a renunțat Alfa Romeo la numele "Milano" pentru un nou SUV. Care este noul nume ales de companie
Producătorul auto Stellantis a cedat după o confruntare cu autoritățile italiene și a redenumit SUV-ul al cărui nume a fost contestant. Alfa Romeo Milano a stârnit controverse imediat după...
#Samsung magazin Bucuresti Romania, #Samsung deschis magazin Bucuresti, #magazin Samsung Romania , #stiri Samsung