Samsung lanseaza un nou smartphone de top: Galaxy S5 Plus (Video)

Miercuri, 22 Octombrie 2014, ora 23:353710 citiri
Samsung lanseaza un nou smartphone de top: Galaxy S5 Plus (Video)
Foto: Mobile Burn

Gigantul sud-coreean va lansa in Europa un nou smartphone din clasa high-end, denumit Galaxy S5 Plus. Dispozitivul a aparut pe site-ul companiei Samsung din Olanda si el se alatura modelelor Galaxy S5 si LTE-A.

Fata de smartphone-ul Galaxy S5, noul S5 Plus vine cu un procesor mai nou, Qualcomm quad-core Snapdragon 805 de 2,5 GHz, potrivit Mobile Brun.

Modelul mai vechi Galaxy S5 dispunea de Qualcomm Snapdragon 801, dar in ambele cazuri memoria este de 2GB RAM.

Alte specificatii ale noului smartphone Samsung Galaxy S5 Plus includ un ecran de 5,2 inchi Super AMOLED, o rezolutie de 1080 x 1920 pixeli, o camera foto de 16 MP, un senzor de amprenta digitala si un monitor pentru ritmul cardiac.

Cu o capacitate LTE crescuta de 225 Mbps, el este acelasi dispozitiv LTE-A lansat in Asia in timpul verii, desi telefonul primeste un panou QHD.

Exista trei modele diferite de Galaxy S5 si Samsung continua sa inunde piata cu smartphone-uri care au doar mici diferente. Un lucru frustrant este faptul ca Galaxy S6 se va lansa, probabil, in primele luni ale anului 2015, asa ca de ce ai dori sa cumperi cu adevarat acest telefon acum?