Samsung isi acuza rivalii de la LG ca i-au stricat masinile de spalat

Duminica, 14 Septembrie 2014, ora 19:53
4973 citiri
Samsung isi acuza rivalii de la LG ca i-au stricat masinile de spalat
Foto: digitaljournal.com

O disputa bizara a izbucnit intre cei doi giganti tehnologici din Coreea de Sud, Samsung si LG, primul acuzandu-l pe al doilea ca i-a stricat produsele.

Samsung sustine ca angajati ai LG Electronics, intre care si un director, au fost vazuti in timp ce stricau intentionat mai multe masini de spalat in magazinele din Germania. Samsung spune ca actele de vandalism au avut loc la inceputul lunii, cu putin inainte de inceperea unui salon expozitional, scrie BBC.

LG a recunoscut ca doua dintre masinile de spalat au fost stricate, dar spune ca totul s-a intamplat accidental, deoarece balamalele capacelor erau slabe. LG sustine ca directorii sai examinau produselele rivale si s-a oferit sa plateasca pentru 4 dintre masinile dintr-un magazin, desi numai doua au fost stricate de acestia in timpul "inspectarii".

Politia germana i-a interogat deja pe toti cei implicati. "Nu este un fapt fericit ca Samsung a fost nevoita sa ceara investigarea unui director de prim rang de catre autoritatile in drept, dar acest lucru a fost inevitabil, pentru ca am ajuns la concluzia ca incidentul trebuie lamurit pana la capat", se arata intr-un comunicat al Samsung.

Samsung a cerut si procurorilor sud coreeni sa inceapa o investigatie. Un purtator de cuvant al LG a dezvaluit ca unui dintre oamenii implicati este Jo Seong-jin, directorul diviziei de aparatura casnica.

Intr-un comunicat, LG afirma ca "Daca firma noastra avea intentia sa distruga produsele unei alte companii pentru a strica imaginea unui produs, e de bun simt ca nu ne-am pune unul dintre directorii executivi sa faca acest lucru. Speram ca aceasta nu este o incercare de murdarire a reputatiei noastre".

Cele doua companii sunt rivali aprigi, intrand in competitie in mai multe domenii. LG sustine ca este cel mai mare producator mondial de masini de spalat, in timp ce Samsung este pe locul doi.

Guvernul român dă cu o mână, dar ia cu două, mai ales că vrea să crească taxele din nou în 2025
Guvernul român dă cu o mână, dar ia cu două, mai ales că vrea să crească taxele din nou în 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#Samsung LG scandal masini spalat, #Samsung LG stricare masini spalat, #Samsung LG acuzatii sabotaj , #stiri Samsung
Comentarii
Poza DR.STRANGELOVE
DR.STRANGELOVE
rank 5
Cearta intre coreeni in fata strainilor.