Samsung incepe distributia directa a produselor in Romania

Vineri, 16 Iulie 2010, ora 11:20
4890 citiri
Samsung incepe distributia directa a produselor in Romania
Foto: engadget.com

Samsung Romania devine subsidiara a Samsung Electronics si incepe distributia directa a produselor sale pe piata romaneasca. Pana acum, in Romania, producatorul de electronice a incheiat doar parteneriate cu distribuitori.

Samsung Electronics Romania se angajeaza sa introduca pe piata locala cele mai recente trend-uri si cele mai avansate produse si servicii, se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

Prin urmare, progresele tehnologice constante si optiunile de multifunctionalitate ale dispozitivelor digitale continua sa reprezinte o prioritate in ceea ce priveste consumatorii locali.

Astfel, in cazul categoriei CTV, Samsung a fost prima companie la nivel mondial care a lansat televizoarele 3D HDTV - o tehnologie care a fost bine primita de publicul din Romania si care a reusit sa depaseasca asteptarile acestuia. In acet mod, Samsung si-a reafirmat pozitia de lider in inovatie, mentinandu-se pe locul intai la categoriile LCD si LED.

"In ceea ce priveste telefoanele mobile, ne propunem sa ajungem pe primul loc in segmentul smartphones. Consideram ca modelul Galaxy S, bazat pe tehnologia Android, cu display super AMOLED si cu posibilitate de inregistrare, stocarea si vizualizarea de fisiere video in format HD, va avea un succes remarcabil. In plus, prin intermediul propriei platforme Open Mobile, Samsung BADA, ne propunem sa democratizam segmentul de smartphone-uri. De asemenea, la nivelul pietei de telefoane mobile, target-ul nostru este de a comercializa peste 1 milion de unitati anual, fiind sustinuti si de evolutia continua a segmentului touch", a precizat JungLak Jung, Presedinte Samsung Electronics Romania.

De asemenea, compania va continua sa isi consolideze business-ul in categoria de produse electrocasnice, prin intermediul inovatiilor constante aplicate produselor high-end precum noua serie de frigidere combi Sveta (clasa energetica A++, iluminare cu LED, tehnologie No Frost si display color full touch de 7 inchi), stimulandu-se astfel cererea si pozitionand Samsung in Top 5 brand-uri pana la sfarsitul anului 2010.

In plus, noua achizitie a fabricii din Polonia ii va oferi companiei sansa de a lansa gama medie de frigidere "T-series". Referitor la categoria masinilor de spalat, toate modelele sunt prevazute cu optiunile Ceramic Heater si Diamond Drum - tehnologie remarcabila marca Samsung. De asemenea, noile modele de masini de spalat de pe piata, Griffin si Scout sunt echipate cu tehnologia inovatoare Bubble Wash.

In ceea ce priveste camerele video, principalul scop al companiei este de a pastra statutul de lider in categoria memory flash si de a progresa cat mai mult in segmentul Full HD.

Noua directie de business urmata de Samsung este bazata pe o abordare mai directa a consumatorului si in acelasi timp reconfirma angajamentul companiei pentru competitivitate si leadership. Lansarea noii structuri operationale de business urmeaza strategia globala Samsung Electronics Co, Ltd., care include tari ca Romania si Bulgaria.

Economia Rusiei contra cronometru. Spoiala de suprafață a industriei în floare, finanțată de China, și realitatea cruntă a vieții oamenilor de rând
Economia Rusiei contra cronometru. Spoiala de suprafață a industriei în floare, finanțată de China, și realitatea cruntă a vieții oamenilor de rând
Investițiile sporite, care însumează peste 10% din PIB, în sectorul militar, precum și evoluția producției industriale din ultimii doi ani din Rusia, sprijinită enorm de China, creionează...
Când va depăși China economia SUA: Concluzia-șoc dată de un expert de la Oxford, care schimbă totul
Când va depăși China economia SUA: Concluzia-șoc dată de un expert de la Oxford, care schimbă totul
Centrul de cercetare economică și de afaceri din Londra anunța, anul trecut, că China va avea într-adevăr cea mai mare economie a lumii, dar există o alță țară care amenință...
#Samsung Romania, #Samsung subsidiara, #Samsung distributie directa , #Romania