Samsung Galaxy S10 vine cu 10 premiere si 10 superlative

Autor:PLAYTECH
Joi, 14 Martie 2019, ora 11:3412702 citiri
Samsung Galaxy S10 vine cu 10 premiere si 10 superlative
Foto: Playtech.ro

Daca te gandeai sa faci o investitie intr-un Samsung Galaxy S10, este important sa inveti rapid cateva detalii despre el cu care te poti lauda in fata prietenilor. Nu de alta, dar vine la pachet cu zece premiere in industrie si zece superlative absolute, la capitolul specificatii hardware.

Luna trecuta, Samsung a lansat smartphone-urile sale de top din familia Galaxy S10. De curand, au inceput sa fie disponibile in fiecare colt al mapamondului.

In mod previzibil, noul model vine la pachet cu o serie de functii importante si detalii hardware impresionante. Pornind de la aceasta premisa, gigantul sud-coreean a publicat infograficul de mai jos. Astfel, vei intelege un pic mai usor pretul foarte generos de achizitie.

In materialele de marketing, la scurt timp dupa lansare, Samsung s-a laudat ca al sau Galaxy S10 este incarcat de tehnologie nex-gen, futurista. Partea interesanta este ca respectiva afirmatie nu este doar un truc de marketing, ci chiar exista niste particularitati remarcabile pe care ar fi bine sa le ai in vedere, mai ales daca nu planuiesti sa-ti schimbi telefonul in fiecare an.

Vezi AICI cu ce vine special noul Galaxy S10!