Samsung Galaxy III, comenzi de 10 milioane de unitati

Marti, 03 Aprilie 2012, ora 14:05
2534 citiri
Samsung Galaxy III, comenzi de 10 milioane de unitati
Foto: connect.md

Noul Samsung Galaxy III a fost comandat deja de 10 milioane de persoane, ceea ce inseamna un nou record pentru piata de telefonie mobila.

Acest anunt a fost facut la o saptamana dupa ce Samsung a precizat ca a vandut peste 5 milioane de exemplare ale smartphone-ului Galaxy Note.

Conform unor conversatii desfasurate pe Twitter intre partenerii oficiali ai Samsung, pre-comenzile pentru noul Galaxy III au depasit deja 10 milioane de unitati, scrie pocket-lint.com.

Potrivit publicatiei citate, chiar daca aceasta informatie nu este confirmata inca de oficialii Samsung, nu exista niciun dubiu ca urmasul lui Galaxy S II este extrem de asteptat de multi oameni din intreaga lume.

De asemenea, analistii firmei Strategy Analytics sustin ca in primul trimestru din acest an, Samsung va vinde peste 40 de milioane de smartphone-uri. De asemenea, atat Galaxy Note, cat si Galaxy S II, se bucura de un succes urias.

Insa motorul acestei cresteri il reprezinta succesul global al Samsung Galaxy Y, un smartphone fara pretentii, dar extrem de performant pentru pretul cu care se vinde, adica o treime din cel al unui Galaxy S II sau Galaxy Note.

Cu un prim trimestru al lui 2012 atat de bun si cu lansarea lui Galaxy S III in luna mai, unii analisti prevad ca in trimestrul doi al lui 2012, Samsung va vinde peste 50 de milioane de gadget-uri.

Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
Cele două națiuni, China și Rusia și-au întărit alianța, iar Xi Jinping și Vladimir Putin au făcut schimb de vizite în capitalele lor în ultimul an pentru a-și reitera angajamentul...
#comenzi Samsung Galaxy S3, #vanzari Samsung Galaxy S3, #vanzari smartphone Samsung , #stiri Samsung