Samsung castiga inca o batalie in razboiul cu Apple

Vineri, 09 Decembrie 2011, ora 11:05
1425 citiri
Samsung castiga inca o batalie in razboiul cu Apple
Foto:siliconangle.com

Compania Samsung a mai castigat, vineri, o runda din batalia pe care o poarta cu Apple in privinta patentelor, un tribunal australian ridicand interdictia comercializarii tabletei Galaxy.

Dar bucuria acestei prime victorii sud-coreene de la Sydney a fost temperata de o decizie a unui tribunal din Paris, care a respins cererea celor de la Samsung de a interzice vanzarea de iPhone 4S in Franta, noteaza Reuters.

Apple si Samsung sunt implicate in aproximativ 30 de procese, in 10 tari, din aprilie 2011, cele doua companii luptandu-se pentru "crema" pietei de smartphone si tablete.

Inalta Curte de Justitie din Australia va permite celor de la Samsung sa comercializeze modelul Galaxy pentru ultimele saptamani ale sezonului de cumparaturi de iarna si decizia vine la o saptamana dupa ce un tribunal american a respins cererea Apple de a interzice produsele sud-coreene in SUA.

Tableta Samsung Galaxi 10.1, considerata principala alternativa pentru iPad, a fost interzisa spre comercializare in Australia inca din iulie.

Samsung este cel mai mare producator mondial de smartphone-uri, ocupand pozitia secunda, la o mare distanta de Apple, in ceea ce priveste productia de tablete.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#Samsung Apple proces patente, #Samsung Galaxy tableta iPad, #Samsung Australia Franta Apple , #stiri Samsung