Samsung a vandut 20 de milioane de telefoane Galaxy S2

Luni, 17 Octombrie 2011, ora 15:03
1666 citiri
Samsung a vandut 20 de milioane de telefoane Galaxy S2
Foto: mygreatphone.com

Grupul sud-coreean Samsung Electronics, al doilea producator mondial de telefoane mobile, a anuntat luni ca vanzarile de smartphone-uri Galaxy S2 au atins pragul de 20 de milioane de unitati, in primele sase luni care au trecut de la lansarea sa pe piata.

Cifrele comunicate de Samsung se refera doar la numarul de telefoane vandute operatorilor de telefonie mobila din intreaga lume. Samsung nu a dezvaluit si numarul telefoanelor vandute consumatorilor prin intermediul operatorilor, informeaza Yonhap.

Samsung Galaxy S II a fost numit telefonul anului

Samsung Galaxy S2 foloseste un procesor dual core ultra de 1,2 GHz si un ecran de tip SuperAMOLED Plus. Galaxy S2 este mai rapid si mai usor decat predecesorul Galaxy S si utilizeaza sistemul de operare Android.

Gratie Galaxy S2, Samsung a reusit sa devina in scurt timp al doilea mare producator mondial de smartphone, dupa grupul american Apple.Compania sud-coreeana urmeaza sa prezinte saptamana acesta ultimul sau smartphone echipat cu sistemul Android, in incercarea de a concura cu iPhone 4S (cel mai nou telefon produs de Apple) in sezonul sarbatorilor de sfarsit de an.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#Samsung Galaxy S2, #Samsung Galaxy S2 vanzari , #stiri Samsung