Samsung a lansat Galaxy Nexus - ce stie sa faca "sandvisul cu inghetata"?

Miercuri, 19 Octombrie 2011, ora 11:37
2364 citiri
Samsung a lansat Galaxy Nexus - ce stie sa faca "sandvisul cu inghetata"?

Samsung a lansat, marti, noul telefon Galaxy Nexus, care functioneaza cu ultima versiune de sistem de operare Android, Android 4.0, supranumit "sandvis cu inghetata".

Noul sistem de operare Android 4.0 are o aplicatie integrata pentru editarea fotografiilor si o optiune de trimitere rapida a fotografiilor catre prieteni, imediat dupa ce au fost facute.

Optiunile de copy-paste permit ca selectia sa fie mutata rapid, cu o miscare a mainii, pe ecran. Noul telefon are o tehnologie care permite scrierea textelor prin comenzi vocale, dar si posibilitatea de a deschide mail-uri si pagini de Internet online si offline.

Sistemul de recunoastere a trasaturilor faciale, Face Unlock, permite deschiderea telefonului fara nicio alta comanda, si ar trebui sa fie o tehnologie care sa impresioneze, insa, conform CNET, acesta nu a functionat in timpul prezentarii celor de la Samsung.

O noua aplicatie introdusa este Android Beam, care permite transferul rapid intre doua telefoane cu acelasi sistem de operare - daca cele doua telefoane sunt atinse, transferul de harti, contact sau chiar aplicatii se realizeaza imediat.

Utilizatorii au acces la mai mult de 300.000 aplicatii si jocuri de pe Android Market. Google prezinta si multe servicii Google Mobile, inclusiv: Android Market, Gmail, Google Maps 5.0 cu harti 3D si navigatie turn-by-turn, Google Earth, Movie Studio, YouTube, sincronizare Google Calendar si aplicatii Google+ imbunatatite.

"Samsung si Google au lucrat impreuna pentru a duce experienta tehnologiei mobile la un alt nivel. Suntem bucurosi sa oferim cea mai buna experienta smartphone Android pentru posesorii de GALAXY Nexus. Vom merge mai departe cu platforma Android pentru a le oferi utilizatorilor experiente fascinante in lumea tehnologiei mobile", a spus JK Shin, Presedintele Samsung Mobile Communications Business, conform unui comunicat de presa.

Icoanele care te intampina la deschiderea telefonului sunt acum mai flexibile si pot fi grupate, mutate sau sterse cu un simplu gest. Samsung nu a anuntat inca pretul pentru noul telefon, care ar urma sa fie disponibil in magazinele din Statele Unite si Asia in noiembrie si treptat si in alte tari.

Evenimentul de lansare "Ice Cream Sandwich" al Samsung, pentru noul telefon, a fost amanat dupa moartea patronului Apple, Steve Jobs, produsul fiind un rival pentru iPhone4S. Samsung Galaxy II de la Samsung a reusit sa se vanda in aproape 20 de milioane de unitati.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
În ultima perioadă, un număr ridicat de utilizatori Samsung a raportat apariția unor linii verzi pe ecranul telefoanelor lor, fenomen care pare să fi reapărut după o actualizare recentă de...
Ce este RAM Plus, funcția disponibilă pentru utilizatorii Android
Ce este RAM Plus, funcția disponibilă pentru utilizatorii Android
Tehnologia de suplimentare a memoriei RAM, cunoscută sub numele de RAM Plus la telefoanele Samsung și RAM Boost pentru alte dispozitive cu sistem Android, este promovată ca o soluție...
#Samsung, #Galaxy Nexus, #Samsung Galaxy Nexus, #Samsung Android , #stiri Samsung