Samsung lanseaza maine Galaxy Note 8. Iata cat va costa

Marti, 22 August 2017, ora 12:31
12538 citiri
Samsung lanseaza maine Galaxy Note 8. Iata cat va costa
Foto: Hepta.ro

Producatorul coreean Samsung lanseaza miercuri smartphone-ul Galaxy Note 8. Samsung a anuntat ca va organiza evenimentul Unpacked la New York.

Sub denumirea Unpacked sunt cunoscute cele doua evenimente anuale pe care Samsung le organizeaza in primavara, respectiv vara-toamna, pentru lansarea celor mai noi flagship-uri din seriile Galaxy S si Galaxy Note.

Ca si anul trecut, Samsung devanseaza lansarea urmatorului Galaxy Note cu cateva saptamani. Motivul, cel mai probabil, este dorinta producatorului coreean de a prinde mai mult timp pe piata cu Note 8 inainte ca Apple sa lanseze urmatorul iPhone.

Din informatiile de pana acum, se pare ca Galaxy Note 8 va avea un ecran similar cu cel al modelului Galaxy S8, adica de 6,2 inch. Smartphone-ul va dispune si de un sistem foto cu doua camere - fiind primul flagship Samsung care foloseste o astfel de tehnologie.

Fiecare dintre cele doua camere foto va avea 12 Megapixeli, iar in imediata lor apropiere va fi plasat senzorul de amprente. Ca orice smartphone din serie Note care se respecta, din dotarea lui Note 8 nu va lipsi traditionalul S Pen.

Pretul vehiculat este de 900 - 1.000 de euro.

Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini, deschizând posibilitatea utilizării sale chiar și pentru telefoanele mai vechi, începând cu cele care rulează Android 10. Aplicația Gemini,...
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Apple a lansat oficial în Statele Unite, pe 2 februarie, primul său headset de realitate mixtă, Apple Vision Pro. Acesta vine cu o ofertă bogată de peste 600 de aplicații și jocuri special...
#Samsung Galaxy Note 8, #nou telefon Samsung lansare , #galaxy
Comentarii