Razboiul dintre Apple si Samsung scoate la iveala multe secrete - pana unde merge rivalitatea

Joi, 10 Aprilie 2014, ora 08:47
6282 citiri
Razboiul dintre Apple si Samsung scoate la iveala multe secrete - pana unde merge rivalitatea
Foto: idownloadblog.com

Cei doi mari producatori de smartphone-uri, Apple si Samsung, se confrunta in prezent intr-o noua runda a eternului razboi pe patente, prilej cu care ies la iveala numeroase informatii interesante privind strategiile de piata ale acestora si tehnicile la care sunt dispusi sa apeleze pentru a detine suprematia.

Apple a dat in judecata compania sud-coreeana, pe care o acuza de incalcarea a cinci dintre patentele detinute de americani.

Intr-un document intern al Samsung, prezentat in timpul procesului, este reliefata dorinta sud-coreenilor de a detrona Apple. "Depasirea Apple este prioritatea numarul unu", iar in acest scop "trebuie facut orice", se arata in actul mentionat, potrivit Tech Times.

Steve Jobs voia sa duca un "razboi sfant" impotriva Google - dovezile aduse de avocatii Samsung

Intr-un alt document, cei de la Samsung afima ca "amenintarea reprezentata de Apple este extrem de reala si de urgenta".

Alte documente releva interesul puternic al acestora fata de zvonurile cu privire la viitoarele iPhone-uri, pentru a anticipa cu ce functii noi planuieste compania sa-si doteze smartphone-urile.

Samsung a facut eforturi pe partea de marketing pentru a combate "amenintarea" repezentata de compania americana, incepand chiar sa studieze secretul succesului Apple ca brand.

Interesant este ca, in acelasi timp, si cei de la Apple faceau eforturi asemanatoare, urmarind indeaproape politicile de promovare ale sud-coreenilor si observand imbunatatirea "radicala" a hardware-ului rivalilor sai.

Mai mult, intr-o prezentare interna a Apple adusa ca proba la proces si intitulata "Clientii vor ceea ce noi nu avem", compania americana admite ca se confrunta cu doua mari probleme: ecranele mici si preturile ridicate.

Apple Music, Apple TV și Apple Devices, disponibile și pe Windows
Apple Music, Apple TV și Apple Devices, disponibile și pe Windows
Apple a lansat oficial trei aplicații dedicate pentru utilizatorii de Windows: Apple Music, Apple TV și Apple Devices. Actualizarea face parte din eforturilor companiei de a se distanța de...
Vești bune pentru utilizatorii iOS! Apple vrea să introducă două opțiuni noi de culoare pentru seria iPhone 16
Vești bune pentru utilizatorii iOS! Apple vrea să introducă două opțiuni noi de culoare pentru seria iPhone 16
Apple se pregătește să aducă pe piață modelele iPhone 16 Pro și iPhone 16 Pro Max în două noi opțiuni de culoare: Desert Titanium și Titanium Grey, potrivit ultimelor informații...
#Apple Samsung rivalitate, #Apple Samsung proces patente, #iphone , #Apple