Noul smartphone Samsung Galaxy S5, cel mai bun de pe piata in 2014? (Video)

Marti, 21 Ianuarie 2014, ora 12:267536 citiri
Noul smartphone Samsung Galaxy S5, cel mai bun de pe piata in 2014? (Video)
Foto: gulfbusiness

Noul smartphone de top al companiei Samsung, modelul Galaxy S5, va fi lansat, potrivit ultimelor stiri aparute in publicatiile de specialitate luna viitoare. Astfel, noul Samsung Galaxy S5 este gata sa devina liderul de pe piata telefoanelor mobile in anul 2014.

Ultimele zvonuri anunta faptul ca Sasmung Galaxy S5 va avea un ecran 2K QHD si va dispune de o tehnologie de scanare a retinei, potrivit Trusted Reviews.

Galaxy S5 va veni cu un display Full HD cu o rezolutie de 2.560 x 1440 de pixeli, cea mai mare de pe piata si va fi alimentat de o baterie de 2.900 de mAh.

Zvonurile anterioare sugerau faptul ca bateria va beneficia de o tehnologie de incarcare rapida, care sa ii permita reincarcarea completa in mai putin de doua ore.

Noile informatii aparute anunta faptul ca Samsung Galaxy S5 va veni si cu o alta noutate, camera foto imbunatatita, de 20 megapixeli, care s-ar potrivi cu cea a modelului Sony Xperia Z1.

De asemenea, Phone Arena anunta ca noul smartphone va dispune de o tehnologie de scanare a irisului. Este posibil ca noul scanner pentru retina sa lucreze in acelasi mod ca si cel folosit pentru amprentele digitale, Touch ID, utilizat de iPhone 5S.

Alte stiri aparute anunta ca noul model va avea un ecran de 5,25 inchi, un procesor Qualcomm Snapdragon 805, 3GB pe RAM si sistemul de operare Android 4.4 KitKat.

Comentarii
Nonpolitikon
rank 5
S-a omis prima condiţie a "celui mai bun": poate fi localizat la ne