Noua tableta Samsung Galaxy Tab S, un gadget la inaltime

Vineri, 13 Iunie 2014, ora 22:12
5747 citiri
Noua tableta Samsung Galaxy Tab S, un gadget la inaltime
Foto: digitaltrends.com

Noua tableta din clasa premium lansata de Samsung arata cat de mult a evoluat tehnologia, ea fiind o alegere excelenta pe care o pot face chiar si cei mai pretentiosi iubitori de gadgeturi.

Galaxy Tab S este extrem de subtire si usoara, fiind greu de crezut cum poate incapea bateria intr-o asemenea tableta cu grosimea de doar 6,6 mm, scrie news.com.au.

Referitor la ecran, este de remarcat calitatea lui foarte buna. Tehnologia AMOLED ofera o imagine de o calitate excelenta, chiar mai buna decat cea HD, dupa cum sustine producatorul.

Cert este insa faptul ca afisajul este mai bun decat Retina, oferit de Apple pentru iPad. Sud-coreenii ofera si un program special dedicat celor care au deja un smartphone Samsung. Acesta se numeste Side Sync 3.0, iar dupa ce e descarcat el poate conecta cele doua gadgeturi prin optiunea Wi-Fi Direct. Ecranul telefonului poate fi vazut astfel in miniatura pe cel al tabletei, utilizatorul avand posibilitatea de a schimba setarile telefonului in acest mod.

Side Sync 3.0 permite si transferul rapid de fisiere intre dispozitive. Procesorul cu care noile tablete sunt echipate e reprezentat de unul Octa-core, care vine alaturi de o memorie RAM de 3 GB. Cei care vor sa aiba parte de facilitatile oferite de un calculator pot opta pentru rularea mai multor programe simultan, trecerea de la unul la altul facandu-se usor.

Pretul noului gadget Samsung se ridica la aproximativ 750 de euro. Cererea de tablete din clasa premium este in crestere, producatorul asteptandu-se la vanzari mari. Aceasta ultima lansare este si o provocare pentru americanii de la Apple, care vor fi nevoiti sa scota pe piata un nou model de iPad pentru a raspunde pe masura provocarii.

Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini, deschizând posibilitatea utilizării sale chiar și pentru telefoanele mai vechi, începând cu cele care rulează Android 10. Aplicația Gemini,...
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Apple a lansat oficial în Statele Unite, pe 2 februarie, primul său headset de realitate mixtă, Apple Vision Pro. Acesta vine cu o ofertă bogată de peste 600 de aplicații și jocuri special...
#tableta samsung galaxy tab, #galaxy tab s, #tableta gadget samsung , #stiri Samsung