Noi probleme pentru Samsung: Milioane de masini de spalat, rechemate - sute de plangeri, 9 raniti

Vineri, 04 Noiembrie 2016, ora 21:268408 citiri
Noi probleme pentru Samsung: Milioane de masini de spalat, rechemate - sute de plangeri, 9 raniti
Foto: Samsung

Nici nu a apucat sa analizeze bine impactul financiar pe care explozivul Galaxy Note 7 l-a avut asupra companiei, ca Samsung o ia de la capat cu un alt produs cu probleme.

Doar ce a mai trecut din intensitatea scandalului cu telefoanele Galaxy Note 7 care explodau in buzunar, ca gigantul Samsung are o noua problema, de data aceasta cu masinile de spalat.

In acest caz, aproximativ 2,8 milioane de masini de spalat cu incarcare verticala au fost rechemate. Din cauza unei probleme de proiectare, capacul se desprinde in timp ce masina de spalat este in functiune, punand in pericol persoanele care sunt in preajma ei, scrie Business Insider.

Masinile care au fost rechemate au fost produse in perioada martie 2011 - noiembrie 2016. Vezi aici lista masinilor cu probleme.

Samsung a primit in jur de 700 de reclamatii legate de masinile de spalat, dintre care 9 cazuri in care persoane au fost ranite, inclusiv unul in care un client s-a ales cu maxilarul rupt.

In luna septembrie, presa de peste ocean relata ca s-au inregistrat cazuri in care masini de spalat au explodat, in Statele Unite.

Situatia vine dupa ce gigantul a fost nevoit sa retraga de pe piata cel putin 2,5 milioane de telefoane Galaxy Note 7 in acest an, din cauza bateriilor care, in unele cazuri, explodau sau luau foc. Pe 11 octombrie, Samsung a oprit definitiv productia de Galaxy Note 7.

Comentarii